Af - 21/04-16 09:44

- Min voldtægtsmand burde sendes hjem med første fly- Min voldtægtsmand burde sendes hjem med første fly

Desiree blev tvunget til oralsex og udsat for voldtægtsforsøg af Gullestrup-manden, der fik lov til at blive i Danmark, selv om han var dømt for voldtægt af ti-årig pige

storybild

Desiree mener, at man skal udvises, hvis man begår alvorlige forbrydelser som udlænding. Hendes gerningsmand fik lov til at blive trods voldtægt af ti-årig (Billede: Polfoto)

Hun var 17 år, da hun blev tvunget ned i en kælder og med en kniv presset til oralsex og forsøgt voldtaget, af den 18-årige Ahmed Omar Mohamed, der i 2013 fik seks års fængsel for en voldtægt af en ti-årig pige og to voldtægtsforsøg.

I byretten blev han udvist, men det frafaldt landsretten og gjorde det betinget - holdt han loven i to år fik han lov at blive. I retten kom det frem, at han havde været på genopdragelse i Somalia, hvor han ifølge sin egen forklaring havde været en del af Al-Qaeda. Han var kommet til Danmark som 7-årig.

Desiree mener, at reglerne bør ændres.

- Står det til mig, skulle folk som han sendes hjem med første fly. Min sag drejede sig jo også om en lille pige på ti år, som han havde voldtaget. Det er så alvorligt, at jeg ikke mener at han har noget at gøre i Danmark. Så jeg synes loven skal strammes, siger Desiree.

Metroxpress har på grund af sagens karakter efter aftale med hende valgt kun at skrive hendes fornavn.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx