Af - 29/10-15 17:16; Opdateret: 22/08-16 10:48

Bodil ville have fjernet tatovering: - Jeg føler, at min hud er blevet tortureretBodil ville have fjernet tatovering: - Jeg føler, at min hud er blevet tortureret

Det kan ende med uoprettelige skader, når man ønsker at få fjernet en tatovering.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre for at se flere billeder af Bodils skader.

Ønsket om at få tatoveret en blomst med en ugle i midten er endt med et dybt traumatiserende forløb for 28-årige Bodil, som stod frem med sin oplevelse i ‘Operation X’.

Da hun fortrød placeringen af sin tatovering, fik hun først en laser-behandling, som ikke gav resultat på grund af de mange farver i tatoveringen.

- Så Googlede jeg videre og fandt frem til hjemmeside omkring mælkesyrebehandling. Jeg læste meget omkring det og satte mig rigtig meget ind i det, synes jeg selv, siger Bodil.
Hun fandt blandt andet lovende før- og efter-billeder, som hun i dag vurderer har været fotomanipulerede.

STÆRKE BILLEDER: De ville have fjernet tatoveringer - så galt gik det
STÆRKE BILLEDER: De ville have fjernet tatoveringer - så galt gik det

En behandler mente at kunne fjerne hele tatoveringen med en - maks fem behandlinger. Risikoen for bivirkninger var meget lille, fik Bodil at vide. Og den første omgang virkede da også lovende. Men ved næste behandlinger ætser syren sig for langt ned i huden. Resultet er store, dybe og tydelige ar.

- Jeg føler, at min hud er blevet tortureret. Det er så skamfuldt et ar og en oplevelse, siger Bodil, der i dag undgår svømmehal og strand, og ikke klæder om andre steder end hjemme.
Hun gik ned med depression, da hun ingen hjælp kunne få til at rette op på skaderne på hendes brystkasse.

- Min verden brød fuldstændig sammen, da en hudlæge sagde, at det måtte jeg selv ligge og rode med, siger Bodil, som siden har brugt 60.000 kroner af egen lomme på at forsøge at rette op på skaderne med blandt andet kirurgiske indgreb. Oveni de 15.000 kroner som mælkesyrebehandlingen, der endte med at skamfere hende, kostede.

I 'Operation X' udtaler hudlæge Jørgen Serup da også, at metoden burde være ulovlig herhjemme.

Hun håber nu på, at politikere og sundhedsmyndigheder træder i karakter, så andre ikke skal opleve det samme.

Overlæge: - Forbyd tatoveringer i nattelivet
Overlæge: - Forbyd tatoveringer i nattelivet


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx