Af - 29/07-14 10:30; Opdateret: 29/07-14 10:55

Politiets mistanke: Forbrydelse bag 21-årige Kamillas forsvindenPolitiets mistanke: Forbrydelse bag 21-årige Kamillas forsvinden

Eftersøgningen af Kamilla Hantusch fortsætter igen tirsdag på fuld styrke.

storybild

Kamilla Hantusch. (Billede: Syd- og Sønderjyllands Politi)

Det helt store eftersøgningsberedskab er igen tirsdag i gang i Sønderjylland i forsøget på at finde den 21-årige Kamilla Hantusch, der er forsvundet på 10. døgn.

Hundepatruljer fra flere politikredse, mandskab fra Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen er sammen med en helikopter og flere dykkere kaldt ind for at finde den unge kvinde, der sidst er set ved Frøslev-Padborg Skole på Frøslevvej i Padborg den 19. juli ved 22:30-tiden.


Den store eftersøgning kan ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi tage adskillige dage, men selvom politiet håber at finde den unge kvinde, så frygter de allerede nu, at der kan ligge en forbrydelse bag hendes forsvinden.

- Der er ingen livstegn været fra Kamilla, og der kommer meget få henvendelser fra offentligheden. Derfor kan vi frygte, at nogen har gjort hende noget, siger efterforskningsleder Hans Roost i en pressemeddelelse.

Politiet beder om hjælp til at finde forsvundet 21-årig
Politiet beder om hjælp til at finde forsvundet 21-årig

Har du set noget, der kan hjælpe politiet i sagen, hører de gerne fra dig på telefonnummer 114.

Særligt landmænd, skovejere, motionister og andre, der færdes i den sønderjyske natur omkring Padborg, opfordres til at holde øje med henkastede ting eller aktivitet i områder, hvor der normalt ikke er det.

LÆS OGSÅ: Politiet på bar bund i sagen om forsvundet 21-årig mor

LÆS OGSÅ: Forsvundne Kamilla: Politiet beder nu om overvågningsfotos

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx