Af - 07/04-17 13:21

Voldsom eksplosion - to kørt på hospitalet og trafikalt kaos i områdetVoldsom eksplosion - to kørt på hospitalet og trafikalt kaos i området

Alle lyskryds er ude af drift.

To personer er kørt på hospitalet og alle lyskryds er ude af drift på Frederikssundsvej i Københavnsområdet, efter en såkaldt transformerstation er eksploderet i Brønshøj.

Det oplyser Københavns Politi.

»Vi er ude på stedet, og der er to tilskadekomne i forbindelse med eksplosion, der er kørt til hospitalet,« siger vagtchef Henrik Brix, der dog ikke kan oplyse nærmere om de tilskadekomnes tilstand.

Udover personskade skaber eksplosionen, der er sket på Kobbelvænget 53 i Brønshøj ved Energicenter Voldparken også stort trafikalt kaos, da strømmen på hele Frederikssundsvej tilsyneladende er gået.

»Der er en transformaterstation, der har røget sig en tur, og det har bevirket, at al strøm er røget derude, og meget af Frederikssundvej har ikke strøm, herunder lyssignaler« siger vagtchef Henrik Brix.

Han oplyser, at politiet mener, strømmen også er gået fuldkommen i private hjem på Frederikssundsvej, men det er ikke bekræftet.

Politiet har sendt motorcykler ud for at styre trafikken, men man skal regne med forsinkelser.

Politiet arbejder nu på at få elektrikere til Kobbelvænget, som kan se på transformerstationen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ung kvinde voldtaget: Selfie fik...
bt.dk
Sigtelse: Mor voldtog fireårig søn 20...
bt.dk
Fleggaard købte kendt...
bt.dk
Ejgil på 72 er træt af overklassen:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx