Af - 24/09-13 20:55; Opdateret: 24/09-13 21:09

Engel om anonymt brev:  'En kæmpe bombe i sagen'Engel om anonymt brev: 'En kæmpe bombe i sagen'

Politisk kommentator Hans Engel mener, at det anonyme brev i skattesagen er en kæmpe bombe

storybild

(Billede: Polfoto)

Tidligere i dag blev det afsløret, at et anonymt brev udleveret til Skattesagskommissionen havde udsat de sidste afhøringer i sagen.

LÆS OGSÅ: Ny bombe i skattesagen? Anonymt brev angriber V

Ifølge Berlingske anklager brevet Venstre-folk for ikke at have talt sandt, når der blev sagt, at de ikke interesserede sig for eller forsøgte at påvirke udfaldet af Helle Thorning-Schmidts skattesag i 2010.

Ifølge Ekstra Bladets politiske kommentator Hans Engell er brevet en 'kæmpe bombe'.

- Det er en kæmpe bombe i sagen alene af den grund, at vi aldrig tidligere har oplevet, at en undersøgelseskommission en uge inden deres arbejde afsluttes, og de skal til at skrive deres betænkning, må stille hele arbejdet i bero pga et anonymt brev. Alene det viser, at man har vurderet - siden der i kommissionen er flertal for at aflevere brevet til politiet - at oplysningerne i brevet kan være helt afgørende for, hvor sagen ender, siger Hans Engell til Ekstra Bladet, og kalder brevet mystisk.

- Jeg har ikke i mine 40, hvor jeg har fulgt undersøgelseskommissioner, oplevet noget som dette. Men vi ved samtidig heller ikke, om politiet kan bruge det her til noget som helst. Der er ikke dokumentation for oplysningerne i det anonyme brev, og det kan meget vel være en person, der enten ønsker at gøre sig interessant her på faldrebet eller ønsker at skade Venstre, siger Hans Engell.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Schmeichel hylder Superliga-klub for...
bt.dk
Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx