Af - 31/03-17 14:02

14-årig dreng holdt fanget og banket: Hans forældre måtte udtænke snedig plan14-årig dreng holdt fanget og banket: Hans forældre måtte udtænke snedig plan

Den 14-årige dreng fra Greve nåede at ringe til sine forældre, der fik de to gerningsmænd anholdt.

storybild

(Billede: Scanpix/Martin Sylvest Andersen)

En 21-årig mand og en 16-årig dreng er torsdag aften blevet anholdt og sigtet for at have frihedsberøvet en 14-årig dreng.

Drengen blev tilsyneladende holdt tilbage af de to gerningsmænd i Greve syd for København, fordi de mente, at den 14-årige skyldte dem penge for hash. Samtidig blev den 14-årige også slået og sparket.

Det skriver Københavns Vestegns Politi i døgnrapporten.

Mens den 14-årige var frihedsberøvet, ringede han til sine forældre. De blev ifølge politiets oplysninger bedt om at betale gælden til den 21-årige og den 16-årige. I løbet af telefonsamtalen talte forældrene både med deres søn og med en af gerningsmændene.

Holst: Det er godt at politiet har vendt hver en sten
Holst: Det er godt at politiet har vendt hver en sten

Efterfølgende ringede den 14-åriges forældre til politiet og satte dem ind i sagen. Gerningsmændene og forældrene havde nemlig aftalt, at pengene skulle afleveres ved nogle fodboldbaner. Samtidig lagde politiet sig på lur, og den taktik viste sig at virke.

De to gerningsmænd blev efterfølgende pågrebet og anholdt kort før klokken 20:00 torsdag aften. Den ene gerningsmænd forsøgte imidlertid at flygte, men han kunne dog ikke hamle op med politiets hund. Han endte med at overgive sig uden at blive bidt af hunden.

Den 21-årige var i forvejen efterlyst af politiet, fordi han var udeblevet fra afsoning af en frihedsstraf på ni måneders fængsel.

Begge anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde fredag med krav om varetægtsfængsling. Den anholdte 21-årige er fra Greve, og den 16-årige er fra Vallensbæk.

26-årig dansk kvinde druknet på ferie
26-årig dansk kvinde druknet på ferie

Politifolk sigtet for at lade sig bestikke med Afrika-rejse
Politifolk sigtet for at lade sig bestikke med Afrika-rejse

To personer brænder inde i forulykket bil nær Aarhus
To personer brænder inde i forulykket bil nær Aarhus

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Connie Hedegaard ny...
bt.dk
Rystende overvågningsvideo afslørede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx