Af Ritzau - 02/05-17 18:34

Forsvaret indstiller eftersøgning af kvinde i ØresundForsvaret indstiller eftersøgning af kvinde i Øresund

Det er ikke lykkedes at finde den kvinde, der tirsdag morgen faldt over bord fra Oslobåden.

storybild

Trods en omfattende eftersøgning med både helikoptere og skibe, lykkedes det ikke at finde en kvinde, der faldt over bord fra Oslobåden. Arkivfoto. (Billede: Free/Colourbox)

Forsvarets Operationscenter har indstillet eftersøgningen af en 57-årig kvinde, der tirsdag morgen faldt over bord fra Oslobåden.

- Vi har vurderet overlevelsestiden i vandet og lagt 100 procent til, så der er ikke længere mulighed for at finde hende i live, forklarer vagtholdslederen hos Forsvarets Operationscenter, der stod for eftersøgningen.

Forsvarets Operationscenter blev alarmeret tirsdag klokken 11.50, da færgen lagde til i København. Her opdagede besætningen, at der manglede en person.

På færgens videoovervågning kunne man se, at kvinden var faldet over bord ved 08-tiden tirsdag morgen. Derfor kunne redningsmandskabet også regne ud, i hvilket område man skulle lede efter kvinden.

I løbet af eftermiddagen ledte i alt 10 skibe og to helikoptere fra Danmark og Sverige efter den savnede, men sidst på eftermiddagen blev eftersøgningen altså indstillet uden resultat.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx