19/01-16 15:39; Opdateret: 19/01-16 16:14

7000 sms'er skal bevise familiefars overgreb på piger7000 sms'er skal bevise familiefars overgreb på piger

En 49-årig mand henvendte sig under synonymer til unge piger og havde blandt andet sex med retarderet pige.

storybild

Modelfoto (Billede: Swns.com)

En 49-årig mand fra Nordsjælland har gennem de seneste år opbygget et tilsyneladende ganske omfattende netværk af identiteter, som han brugte til at kontakte unge piger.

Det siger specialanklager Jakob Buch-Jepsen tirsdag eftermiddag i Københavns Byret, hvor manden blandt andet er tiltalt for voldtægt af en 14-årig retarderet pige.

I alt skal manden have sendt og modtaget over 7000 sms-beskeder i sin korrespondance med 15 teenagepiger, som han ifølge anklagen forsøgte at lokke eller tvinge til sex.

I retten erkender den tiltalte flere af de 25 forhold. Eksempelvis står han ved, at han sidste vinter afpressede en pige for penge under trusler om at offentliggøre nøgenbilleder af hende.

Han erkender også at have dyrket sex med den 14-årige retarderede pige i sin bil, men han afviser at have kendt til hendes unge alder.

Specialanklager Jakob Buch-Jepsen fortæller, at det var den 14-årige piges mor, der satte politiet på sporet af sagen.

Siden overtog efterforskerne pigens profil på nettet og formåede på den måde at klarlægge mandens omfattende netværk af identiteter.

- Hej pige, jeg har to klienter fra London, der er interesseret i din krop. De er begge rige fyre, skal den tiltalte har skrevet til en af pigerne.

På den måde skal han ifølge anklagemyndigheden have forsøgt at overtale piger til sex mod betaling. I de fleste tilfælde afbrød pigerne imidlertid kontakten, inden det kom så vidt.

Den tiltalte kommer oprindeligt fra Tyskland, men har i en årrække boet i Nordsjælland med sin familie. Nu kræves han udvist.

Hertil kommer et krav om fængsel og en påstand om frakendelse af rettigheden til erhvervsmæssigt eller i forbindelse med fritidsaktiviteter at beskæftige sig med børn og unge under 18 år.

Retssagen fortsætter i næste uge.

/ritzau/

LÆS OGSÅ: 19-årige Thomas efterlyses: Sidst set natten til lørdag

LÆS OGSÅ: Kvinde stukket med kniv i armen - to anholdt

LÆS OGSÅ: Politi finder kokain til en værdi af 800-900 millioner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx