Af Jesper Larsen - 05/07-17 09:35; Opdateret: 05/07-17 20:15

Kræftramt radiovært har fået parykKræftramt radiovært har fået paryk

Bennedicte Balling har fået en helt ny frisure, hun viste frem i radiostudiet i går.

storybild

Rød løber ved SBS TV arrangement på SAS Radisson Blu. Benedicte Balling. (Billede: Martin Sylvest Andersen)

I sidste uge stod radioværten Benedicte Balling frem og fortalte, at hun var blevet ramt af brystkræft, og at det var årsagen til, hun indimellem havde været fraværende på Radio Nova.

'For en lille måned siden fik jeg konstateret brystkræft. Et kæmpe chok for mig og min familie og noget jeg hver dag bearbejder i min hjerne og krop. Jeg er startet i behandling og glæder mig til at det er vel overstået,' skrev hun i et opslag på Facebook.

Hun er gået i gang med at blive behandlet for sygdommen, hvilket blandt andet omfatter kemoterapi, der har fået hende til at miste sit hår. Men i går afslørede hun en fin erstatning i form af en ny paryk, hun havde taget på på arbejde.

»Seje Benedicte med hendes nye smarte frisure«, skriver Nova i et opslag på Facebook, hvor Benedicte viser sin nye paryk frem med et stort smil.

Benedicte Balling er 41 år og har en lang karriere som vært, lige nu er hun radiovært på radiokanal Nova, men har tidligere været vært på Go' morgen Danmark og har også arbejdet på Radio Voice.

Hun har en lille datter Josephine med manden Philip Frijs.

- Lige nu koncentrerer jeg mig om at holde mig sund og være i behandling og tager en dag af gangen, fortalte hun i sidste uge i en sms til BT, hvor hun ikke havde yderligere at tilføje for nuværende.

 

 

 

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand faldet over bord: Kæmpe...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Forsker: Disse jobs forsvinder i...
bt.dk
Medier: Fodboldlegende skal giftes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx