Af - 05/12-16 08:31

Tivoli-gæster raser efter julekaos: - Det var uforsvarligtTivoli-gæster raser efter julekaos: - Det var uforsvarligt

Tivoli i København blev lørdag ramt af julekaos, da parken blev proppet med besøgende.

storybild

Jul i Tivoli i december 2015. (Billede: Niels Ahlmann Olesen)

Alt for mange mennesker på for lidt plads gav lørdag skår i juleglæden i Danmarks mest kendte forlystelsespark, Tivoli i København. Det skriver flere besøgende på Tivolis Facebook-side.

Der meldes om nærmest panik-agtige scener, og flere undrer sig over, at parken tilsyneladende har presset kapaciteten, så flere besøgende fik en ubehagelig oplevelse.

Trecifret millioninvestering skal give bedre koncertoplevelser
Trecifret millioninvestering skal give bedre koncertoplevelser

I menneskemængden var 31-årige Christina Beyer fra Gislinge, der, sammen med sin mand og to børn på henholdsvis tre og seks år, besluttede sig for at forlade parken efter blot en time.

- Det var uforsvarligt. Hvis der var sket et eller andet derinde, kunne intet komme igennem. Vi besluttede ret hurtigt, at det kunne vi ikke det her. Men så var der også kø til at komme ud, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Christina Beyer var ellers forberedt på, at parken ville være fyldt med mennesker, men hun havde ikke forestillet sig, at Tivoli ville være så proppet, at de besøgende måtte gå i gåsegang for at komme frem og tilbage.

Tivoli gøres juleklar på blot 11,5 dage
Tivoli gøres juleklar på blot 11,5 dage

Hos Tivoli understreger man, at man har planlagt og bemandet parken til det store jule-ryk-ind. Der bliver heller ikke gået på kompromis med sikkerheden, heller ikke i december-weekenderne, hvor lørdagene er de mest travle på hele året. Det skriver Tivolis kommunikationskonsulent, Ellen Dahl, i en mail til Ekstra Bladet.

Tivolis omsætning falder på grund af nybyggeri
Tivolis omsætning falder på grund af nybyggeri

Den 31-årige mor, der måtte forlade Tivoli på grund af presset, har besluttet sig for at overveje det en ekstra gang, næste gang lysten til en juletur i Tivoli melder sig.

- Jeg er ikke sikker på, at jeg har mod på det igen. Måske en hverdags-formiddag, hvor man kunne forestille sig, at menneskemængden var lidt mindre, siger hun.

Efter lørdagens kaos har Ekstra Bladet forsøgt at få et overblik over Tivolis kapacitet og antallet af gæster i lørdags. Det er dog ikke tal som Tivoli deler med offentligheden.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Historisk kro brændt ned til grunden
bt.dk
Kendt tv-ekspert boede på krisecenter...
bt.dk
Annette Heick: Er din kone blevet mand?
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx