Af - 29/04-16 21:14

Forældre i chok: Børnelokker forsøgte at kidnappe 8-årig pigeForældre i chok: Børnelokker forsøgte at kidnappe 8-årig pige

For anden gang på kort tid har en børnelokker været på spil i byen Fraugde.

storybild

Der er angst og nervøsitet blandt både børn og forældre i den lille, fynske by Fraugde.

Torsdag eftermiddag blev en 8-årig pige forsøgt lokket ind i en gul bil af en fremmed mand, og det er anden gang på en måned, at der er en børnelokker på spil i byen, der har knap 2.000 indbyggere.

Det skriver Fyens.dk.

Politiet advarer: Børnelokker på spil i Odense
Politiet advarer: Børnelokker på spil i Odense

Pigens mor Susanne Jørgensen advarede ifølge avisen andre forældre via Facebook-gruppen 'Hjælpsom i Fraugde'.

'Den gule bil er slået til igen! Jeg er rystet, ked af det og arrig!! Vær opmærksom på jeres børn og fortæl dem, at de skal løbe og skrige, hvis de bliver mødt af en fremmed mand. Min datter blev i dag klokken 16.15 stoppet af en mand i en gul bil i Østparken. Han spurgte, om hun ville med ud at køre en tur, hvorefter hun løber alt, hvad hun kan', skriver Susanne Jørgensen i opslaget.

Sådan har 12-årig det efter møde med børnelokker
Sådan har 12-årig det efter møde med børnelokker

Pigens far, Mik Nilsson, erkender, at hans første tanke, da han hørte om hændelse, var at gribe til selvtægt. Sammen med naboen kørte han rundt i kvarteret for at forsøge at finde den gule bil.

- Jeg startede med at blive lettere forvirret og fortabt. Derefter bliver man jo hidsig. Så det var nok godt, at jeg ikke stødte ind i en gul bil lige efter. Der kunne man nok godt være kommet til at gøre noget dumt, siger Mik Nilsson til Fyens.dk.

12-årig sparker børnelokker i skridtet
12-årig sparker børnelokker i skridtet

Politiet leder nu efter en mand, der ifølge pigens beskrivelse er dansker, ca. 30 år gammel med kort, brunt hår og et sort, kortklippet fuldskæg. Han kører i en mindre, gul bil.

LÆS OGSÅ: Børnelokker efterlyses: Tilbød chokolade til mindreårige

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx