Af Jens Anton Havskov Hansen,Jeppe Pedersen - 10/08-17 18:41

Efter chok-beskeden - se det helt nye billede af prins Henrik og dronningen sammen Efter chok-beskeden - se det helt nye billede af prins Henrik og dronningen sammen

Dronning Margrethe og prins Henrik blev endelig set forenet, efter den sidste uges enorme polemik om prinsens begravelse.

storybild

Dronning Margrethe og Prins Henrik ses arm i arm på vej til koncert. (Billede: Jens Anton Havskov)

I den lille franske middelalderlandsby Saint-Vincent-Rive-d'Olt, der ligger små fem kilometer fra prinsens sommerhjem i Chateau de Caix, blev regentparret set - arm i arm - på vej i kirke.

Regentparret ankom til den smukke franske middelalderkirke fra 1500-tallet i en kongeblå Mercedes Vito omkring halv seks om aftenen. Her skal de høre en intimkoncert, hvor der spilles på alt fra sav og guitar til blokfløjte og violin.

Blandt andet spillede musikerne det gamle Elvis-nummer: 'I can't help falling in love with you', på sav og violin, mens aftensolen dansede udenfor.

Regenparret sad i koncertens anledning forrest på hæderspladsen.

Dronning Margrethe ankom klædt i en grøn jakke med en mørk trøje indenunder. Og derudover en mørkeblå nederdel med hvide striber. Prinsen var iført en flot, mørk jakke med grå bukser.

Den lille franske middelalderkirke var til aftenen fyldt op med omkring 100 mennesker. Dronningen Margrethe ankom til Frankrig sent tirsdag og blev set i handle i byen onsdag.

Foreningen sker efter, at prins Henrik skabte stor furore, da han i torsdags meldte ud, at han ikke ønsker at blive begravet ved siden af sin kone gennem 50 år, dronning Margrethe.

Prinsens opsigtsvækkende beslutning oplyste kongehuset om torsdag til BT, da kommunikationschef Lene Balleby fortalte i et stort interview, at prinsen er utilfreds med, at han i sit officielle virke aldrig er blevet sidestillet med dronningen med titel af kongegemal.

»Det er ingen hemmelighed, at prinsen i mange år har været utilfreds med sin rolle og den titel, han er blevet tildelt i det danske monarki. Den utilfredshed har i de senere år fyldt mere og mere. For prinsen er beslutningen om ikke at lade sig begrave ved siden af dronningen den naturlige konsekvens af, at han ikke er blevet ligeværdigt behandlet i forhold til sin ægtefælle – ved ikke at få den titel og funktion, som han har ønsket,« lød det fra Lene Balleby.'

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
Stjerne-skuespiller blev til grin...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx