Af - 18/09-16 14:47

Vred slagter til hærværksmand: Jeg slår dig ihjel og laver dig til pølserVred slagter til hærværksmand: Jeg slår dig ihjel og laver dig til pølser

Den jyske slagter er ikke vred, han er rasende.

storybild

High angle portrait of smiling butcher cutting meat at counter in butchery

En slagter i Fredericia mødte i går ind på arbejde til en facade, hvor der var blevet påmalet et sort kryds henover et ko-hoved.

Det fik Slagter Gregersen til tasterne på Facebook, hvor han skrev et temmelig vredt opslag, der er blevet liket over 12.000 gange på et døgn.

Her fortæller han, at han har en video af gerningsmanden, men at han ikke vil bruge det til at anmelde vedkommende til politiet - i stedet vil han slå gerningsmanden ihjel og lave vedkommende om til pølser.

Voldsom video af slåskamp mellem danske drenge deles flittigt på sociale medier
Voldsom video af slåskamp mellem danske drenge deles flittigt på sociale medier

- Til dig der har overmalet vores vindue i butikken kig op i højre hjørne og zoome ind og se det fine kamera 😂 Vi har en go film af dig , men vi skal nok lade være at anmelde dig. Vi finder dig selv, tager dig ud bagved og stopper dig op i din egen Tarm, for vi gider ik jeres pis mere .., lyder det fra Slagter Gregersen, der tilsyneladende mistænker, at det er vegetarer, der står bag hærværket.

- Vores dyr har haft et godt og frit liv ,og jeg pisser heller ikke på dine gulerødder vel
Snotskovl 😡😡😡😡, skriver han, inden han understreger, at opdateringen ikke skal opfattes som en trussel men som et løfte.

Over 700 personer har kommenteret opslaget, og langt de fleste af dem mener, at slagterens trusler er helt på sin plads, mens enkelte røster peger på, det måske ikke er den bedste reklame for firmaet at true med drab.

Morsom Facebook-efterlysning af mistænkte IKEA-svindlere gav pote
Morsom Facebook-efterlysning af mistænkte IKEA-svindlere gav pote

Tænker din trussel er en større forbrydelse end den du har været udsat for...., lyder det i en af kommentarene, mens andre

- Hvorfor ikke bare gøre noget ved det i stedet for at slå det op på fb? Skal slagteren lige booste potensen? Det vidner ikke ligefrem om super intelligens at reklamere med sit ulovlige forehavende på Facebook, skriver Allan Jacobsen.

Metroxpress ‘smider’ kameramand ud af flyver i 3.000 meters højde
Metroxpress ‘smider’ kameramand ud af flyver i 3.000 meters højde

Metroxpress har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Slagter Gregersen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx