Af Simon Boas - 25/05-17 19:32

Populær isbutik har fået nok: Nu deles deres opråb igen og igenPopulær isbutik har fået nok: Nu deles deres opråb igen og igen

'Kære forældre! Vi elsker at få besøg af jeres teenage børn, men de er altså begyndt at føle sig lidt for hjemmevant.....De 2 meter der er til skraldespanden er åbenbart for langt, så derfor skal vi som jer, OGSÅ have ansat en au pair. Tips modtages....'

storybild

Sådan lyder budskabet i et Facebook-opslag fra den populære isbutik Olivers Garage, der har til huse lidt nord for København. Her ønsker man et øget fokus på særligt unge menneskers udfordringer med at rydde op efter sig selv.

Det fortæller ejeren af Olivers Garage, Oliver Steindorsson, til BT.

- Det er en generel tendens, at de unge ikke er blevet opdraget til at holde lige så rent efter sig, som jeg er blevet. Og det burde man blive.

10 ting vi har lært af 'Den store bagedyst'
10 ting vi har lært af 'Den store bagedyst'

Den populære isbutik må dagligt rydde op efter stedets unge gæster, og tirsdag var den særligt slem. Det fik Oliver Steindorsson til at lave Facebook-opslaget, der har modtaget over 1000 interaktioner, siden det blev lagt op.

- I tirsdags var et tydeligt eksempel. Jeg synes ellers ikke, at de sociale medier skal bruges til sure opstød, og det er måske derfor, at jeg gør brug af en lidt vittig vinkel, men jeg synes, det er noget, der bør være fokus på, siger han og tilføjer, at isbutikkens medarbejdere hellere vil bruge deres tid på at yde en god service.

STORT GALLERI: Her er sommerens nye is
STORT GALLERI: Her er sommerens nye is

Ifølge Oliver Steindorsson er det 13-årige såvel som 20-årige, der ofte har svært ved at finde stedets skraldespande. Han understreger dog samtidig, at han endnu ikke er blevet mødt af hverken sure eller irriterede miner, når han har bedt de unge om at rydde op efter sig.

- Det er ikke for at lyde som en gammel mand, men det er en udfordring i yngre rækker. Jeg har dog aldrig oplevet, at de ikke har været behjælpelige. Så paradoksalt nok er det ikke fordi, jeg bliver mødt af frækhed eller uvilje, jeg tror simpelthen bare ikke, at det er noget, man er vant til at gøre.

Sort is var sommerens trend i udlandet: Kommer den også til Danmark?
Sort is var sommerens trend i udlandet: Kommer den også til Danmark?

Se Facebook-opslaget herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er de bedste talentklubber: To...
bt.dk
Stor fitnesskæde lukker flere centre
bt.dk
Mystik om Zlatan-statue: ‘Jeg aner...
bt.dk
Politiet kommer med ny udtalelse om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx