Af Jeppe Elkjær Andersen - 29/01-18 19:24

Hvis du troede, at du havde en dårlig dag: Betjente rykkede ud til opsigtsvækkende opgaveHvis du troede, at du havde en dårlig dag: Betjente rykkede ud til opsigtsvækkende opgave

En chauffør i det østjyske har en mandag, der er lidt værre end de flestes. Lige omkring middagstid kørte chaufføren nemlig sin bil ind under en mindre bro på Ryomvej på Djursland. Og her kom varebilen ikke ud fra igen.

storybild

En lastbil er kilet fast under Djurslands motorvejen på Ryomvej i Ugelbølle, mandag den 29. januar 2018.. (Foto: Per Oxenholt/Scanpix 2018) (Billede: Per Oxenholt)

Varebilen kilede sig nemlig ind under broen, der fører under motortrafikvejen Grenåvej ikke langt fra landsbyen Ugelbølle. Og som man kan se på billederne her i artiklen, så var det med store skader til følge.

Store dele af varebilens opbevaringsrum bagest blev ved sammenstødet ødelagt. Og adskillige centimeter af varebilens top forsvandt og lagde sig på vejen.

På billederne kan man se, hvordan opbevaringsrummet på varebilen - på nær en enkelt væg - er blevet skilt fra resten af bilen.

Førerkabinen forblev dog intakt, og chaufføren slap fra uheldet uskadt, forlyder det. Til TV2 Østjylland fortæller kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi om uheldet:

»Vi fik kl. 12.07 meldingen om, at en varebil havde kilet sig fast under broen, fordi bilen var for høj. Køretøjet skulle være fjernet nu, og efter vores oplysninger har uheldet ikke givet de store gener på stedet,« siger Jeanette Løw Rasmussen til mediet.

Efter ulykken ringede chaufføren selv efter vejhjælp. Og nu er bilen fri igen.

En lastbil er kilet fast under Djurslands motorvejen på Ryomvej i Ugelbølle, mandag den 29. januar 2018.. (Foto: Per Oxenholt/Scanpix 2018) (Billede: Per Oxenholt)

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
12-årig Emilie fra Assens i...
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx