Af - 24/11-16 22:52

Faren i Tønder-sagen taler ud: - Gud har tilgivet migFaren i Tønder-sagen taler ud: - Gud har tilgivet mig

'Tønder-faren' håber på, at hans datter vil tilgive ham for det, han har gjort.

Bildstrecke im Grossformat »

Den såkaldte ‘Tønder-far’ kom i 2005 på de fleste danskeres læber, da det kom frem, at han i årevis havde misbrugt sin lille datter, Zandra Berthelsen, seksuelt - og også lejet hende ud til fremmede mænd.

Han har aldrig før udtalt sig til pressen, men nu har han åbnet op over for TV 2. I en SMS-korrespondance med Station 2-journalisten Anders Lomholt fortæller ‘Tønder-faren’, hvis navn aldrig er kommet frem, hvordan han har det med sagen i dag.

Gerningsmand til Zandra fra Tønder-sagen: - Du var jo vant til det
Gerningsmand til Zandra fra Tønder-sagen: - Du var jo vant til det

Den 57-årige mand er i dag på fri fod efter at have afsonet sin dom på 10 års fængsel. TV 2 har offentliggjort en del af de SMS'er, de har modtaget fra faren, og her skriver han blandt andet, at han er ‘ked af det’, men at Gud har tilgivet ham.

- Bare Zandra tilgav mig? Gud kan det, men hun ikke 😢😢😢, skriver han blandt andet.

Det lader imidlertid til, at han i dag, 12 år efter sagen kom frem, stadig ikke vil påtage sig det fulde ansvar for sine handlinger. Til TV 2’s spørgsmål om, hvorvidt han selv udsatte Zandra for overgreb, svarer han:

Ked af det og ensom: Faren fra Tønder-sagen håber på Zandras tilgivelse
Ked af det og ensom: Faren fra Tønder-sagen håber på Zandras tilgivelse

- Nej, hun skulle røre mig, når jeg var fuld, sagde hendes mor 😢😨 Da jeg blev vågen, sagde jeg til hendes mor, at det vil jeg ikke 😢

- Selvfølgeligt har man et ansvar, og det kunne man ikke magte, da man var fuld. Har tilstået (…) hvad vil du have, at jeg skal gøre? Er færdig og ked af det 😢😢😢, fortsætter han.

‘Tønder-faren’ blev dømt for kønslig omgang og anden seksuel omgang med sin datter, fra hun var 2-11 år. Han blev desuden dømt for medvirken til, at 14 andre mænd havde seksuel omgang med hende, fra hun var 10-11 år.

Dokumentaristen: Zandra havde det så skidt, at vi har måtte aflyse planlagte optagelser
Dokumentaristen: Zandra havde det så skidt, at vi har måtte aflyse planlagte optagelser

Zandra Berthelsen er over to Station 2-programmer stået frem og fortalt, hvordan hun selv har det i dag. Her fortæller hun blandt andet, at hendes far er død for hende, og at hun aldrig ønsker at se ham igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person kommet alvorligt til skade...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Casper satte vild rekord over...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx