Af - 06/01-14 14:33; Opdateret: 06/01-14 19:11

Dovne Robert: Jeg forstår godt 'gratisarbejderne'Dovne Robert: Jeg forstår godt 'gratisarbejderne'

17.000 danskere taber penge på at gå på arbejde. Og antallet af 47. 000 danskere får ikke meget mere ud af det end en kontanthjælp. Men Dovne Robert forstår godt 'gratisarbejderne'.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Selv om Robert Nielsen blev verdensberømt i Danmark som Dovne Robert for at sige, at han foretrak kontanthjælp frem for et skodjob, har han selv knoklet 'gratis' med skrald, snedrydning, gårdfejning og babyers lortebleer bare for at komme hen på en arbejdsplads:

- Jeg gjorde det for at føle mig nyttig, fordi det var det eneste, jeg havde på det tidspunkt, og det var hyggeligt at komme hen til kollegaerne. Så jeg kan godt forstå, at mennesker vil betale, eller tjene meget lidt for at kunne gå på arbejde, fortæller han om sit ulønnede job som vicevært, som han varetog, mens han hævede kontanthjælp.

Se hvor meget Maria betaler for at gå på arbejde
Se hvor meget Maria betaler for at gå på arbejde

I dag tjener Robert selv sine penge, og det er han glad for. Men han er ked af, at hans tidligere udtalelser om kontanthjælp har skadet nogle af dem:

- Jeg har det skidt, med at en masse kontanthjælpsmodtagere, som har det rigtigt hårdt, dengang af politikerne blev slået i hartkorn med sådan een som mig, som de slet ikke kan identificere sig med. Mange har det skidt, og det havde jeg jo slet ikke.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx