Af - 19/01-17 19:09

Ups: Her trykker Lars Løkke hånd med den HELT forkerteUps: Her trykker Lars Løkke hånd med den HELT forkerte

. Jeg er ked af, at han ikke gav sig til kende, for så havde jeg mulighed for at sige til ham, hvad jeg mener om ham, siger Lars Løkke Rasmussen

storybild

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) besøger i dag Odense. Her deltager han blandt andet i Odense Kommunes nytårskur. Inden nytårskuren besøger Lars Løkke Rasmussen Vollsmose klokken 13.30, hvor han besøger Bøgetorvet og Q's Barbershop. Statsminister Lars Løkke Rasmussen besøger området Vollsmose. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2017) (Billede: Claus Fisker)

I dag var Lars Løkke på rundvisning i den berygtede Odense-bydel Vollsmose, hvor han skulle se på forholdende, ligesom han med egne øjne skulle vurdere, hvordan man fremadrettet kan gøre en indsats mod kriminaliteten i området.

I den forbindelse hilste Lars Løkke Rasmussen også på områdets beboere, men uvidende om det, trykkede han også hånd med Mohammed Daabas, der er leder af den kriminelle bande, Black Army.

- Goddag. Du taler med Mohammed Daabas. Du er velkommen her i Vollsmose, lød det fra bandelederen til statsministeren, der dog ikke havde nogen idé om, hvem der stod foran ham.

Og da han senere blev gjort bekendt med, at det var lederen af en dybt kriminel organisation, han havde trykket hånd med, var han ikke glad.

- Det kan jeg ikke rigtig gøre noget ved. Jeg ved jo ikke, hvem der er hvem. Jeg er ked af, at han ikke gav sig til kende, for så havde jeg mulighed for at sige til ham, hvad jeg mener om ham, siger Lars Løkke Rasmussen til DR.

Før besøget havde Lars Løkke Rasmussen bebudet, at han ville sætte en stopper for 'hensynsløse kriminelle' i bydelen - blandt andet ved at forberede en bandepakke, der skulle besværliggøre livet for folk som Mohammed Daabas, men ifølge bandelederen selv, er der ingen grund til at lave indsatser mod Black Army.

- De snakker hele tiden dårligt om Black Army, og det er træls. Det er ikke os, der laver alt balladen, lyder det fra bandelederen.

Regeringen barsler med en bandepakke, som skal gøre det vanskeligt for kriminelle grupperinger at navigere.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Præsten Marie angreb mænd i 40-års...
bt.dk
Tæt på knockout: Patrick Nielsen...
bt.dk
Tilliden til folkepensionen smuldrer:...
bt.dk
Søren Gade klar til træde tilbage:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx