05/03-16 03:50; Opdateret: 05/03-16 08:43

Teenager overfaldet med kniv: Vidner efterlysesTeenager overfaldet med kniv: Vidner efterlyses

En 18-årig kvinde blev fredag aften snittet med en kniv, da en mand umotiveret overfaldt hende.

Bildstrecke im Grossformat »

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser både gerningsmand og vidner til et overfald af en 18-årig kvinde på en sti i Silkeborg sent fredag aften. Genrefoto

På vej hjem fra arbejde blev en 18-årig kvinde overfaldet på en sti ved Arentdalsvej i Silkeborg fredag aften.

Kvinden blev overmandet og snittet med en kniv. Hun formåede dog at vriste sig fri af sin overfaldsmand. Formentlig fordi et ældre ægtepar kom gående, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

- Kvinden lægger mærke til, at manden følger efter hende. Han nærmer sig kvinden, og hun skynder sig væk, fordi hun bliver nervøs. Han indhenter hende og vælter hende omkuld. Da hun ligger ned, finder han en kniv frem, siger vagtchef Anders Olesen til Ritzau.

- Et ægtepar kommer gående ad stien med deres hund, og det opdager gerningsmanden, hvorefter han forsvinder fra stedet. Kvinden ligger på stien, og ægteparret henvender sig til hende og hjælper hende op, siger han videre.

Politiet søger vidner efter groft overfald i Tinglev
Politiet søger vidner efter groft overfald i Tinglev

Overfaldet skete omkring klokken 21.30. Kvinden er efterfølgende blevet undersøgt af en læge, men bortset fra overfladiske skader har hun ikke lidt fysisk overlast.

- Han har ramt hende med kniven i ansigtet og på armen, men det er ikke alvorligt. Hun er chokeret over det, der er sket, siger Anders Olesen.

Politiet efterlyser både gerningsmanden og det ældre ægtepar. Parret menes at være mellem 60 og 70 år og havde en hvid terrier med sig. Manden gik med stok, og de bor formentlig i området.

- Vi vil gerne have kontakt med ægteparret. Vi kunne godt tænke os at vide, hvad de har set. Og så vil vi selvfølgelig også gerne tale med gerningsmanden, siger vagtchefen.

Mand i hættetrøje stikker portør ned foran sygehus
Mand i hættetrøje stikker portør ned foran sygehus

- Vi har intet motiv. Det virker umiddelbart som et umotiveret overfald, og de kender formentlig ikke hinanden, siger Anders Olesen videre.

Gerningsmanden beskrives som 20-25 år og "afrikansk af udseende". Han er cirka 190 centimeter høj, kraftig eller muskuløs af bygning og har kort hår. Han var iført en grå hættetrøje med tryk på brystet og sorte cowboybukser.

/ritzau/

LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser vidner til skuddrab på 18-årig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ølbrygning gavner forholdet
bt.dk
Nadia Shila sagsøger hospital:...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
Nadims søster scorer boksekontrakt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx