Af - 18/06-16 10:29

Danskerne hylder Hassan efter Betinas opslag: Jeg blev bare glad helt ned i mavenDanskerne hylder Hassan efter Betinas opslag: Jeg blev bare glad helt ned i maven

Betinas opslag er gået lige i hjertet på danskerne. Nu fortæller hun hvorfor hun bare måtte dele det.

storybild

Betina Nielsen. Privatfoto

Efter metroxpress i går delte Betina Nielsens facebook-opslag, hvor hun fortæller hvordan en mand ved navn Hassan kom hende til undsætning, idet hun stod og græd på gaden på Nørrebro klokken 2 om natten, er reaktionerne strømmet ind, forklarer hun.

Betina græd af smerte kl. 2 om natten - så tog Hassan og Omar affære
Betina græd af smerte kl. 2 om natten - så tog Hassan og Omar affære

- Jeg har stort set kun fået positive reaktioner. Det er virkelig rart, og jeg synes det dejligt at folk støtter op om, at man skal hjælpe hinanden, siger Betina til metroxpress.

Hassan kom tilfældigvis forbi, da hun stod og græd foran et lukket apotek. Han ringede derfor straks til en ven, som kom med nogle Panodil Zapp til den smerteramte kvinde.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Siden er opslaget gået viralt, og folk hylder Betinas redningsmand.

- Hassan, havde du været en pige kunne jeg blive forelsket i dig, skriver Kim B. Hansen for eksempel, mens de fleste bare nøjes med at hylde Hassan for 'god stil'.

Selv forklarer Betina Nielsen, at hun bare måtte dele oplevelsen, da hun oplever, at alt for mange ofte er ligeglade med hinanden.

- Jeg delte det fordi, jeg synes det var så rart der endelig var der nogen, som ville hjælpe andre. Alt for mange ignorerer bare hinanden, og lader folk ligge på gaden. Eller også går de bare forbi, når folk har det skidt. Så da Hassan kom og hjalp mig blev jeg bare så glad helt ned i maven, siger hun.

Betina Nielsen som var feber- og hovedpineramt, fik det bedre umiddelbart efter og kunne næste dage tage ind til Bispebjerg Hospital for at få behandling.

- Jeg vil bare gerne sige tak til ham, siger hun.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx