Af - 04/08-16 21:55

Pigernes scorehemmeligheder: -Der var blå mærker efter hans kvælertagPigernes scorehemmeligheder: -Der var blå mærker efter hans kvælertag

Der er amoriner i luften på Smukfest.

Bildstrecke im Grossformat »
- En anonym pige fra vores lejr scorer en fyr her på festivalen. De kender ikke rigtigt hinanden, og normalt starter man måske lidt blødt ud første gang, men det gør ham her ikke. Hun kan ikke huske det hele i detaljer, men han nærmest kvæler hende, og hun har de vildeste blå mærker på nakken fra hans hænder, forklarer en gruppe piger på Smukfests teltområde Kærligheden. - Til Blak-koncerten prøvede en fyr at score mig. Han spurgte: "Har du nogensinde prøvet at få en 24 centimeter lang anaconda op i din fisse?" Jeg svarede ret afvisende, at jeg har en kæreste, og han prøvede alligevel videre med: "Jeg tror, jeg knepper bedre end din kæreste. Men det tror jeg sgu ikke på, griner Sophie. - Det regner helt vildt, så mit telt er helt vådt, og jeg kan ikke sove derinde. Så jeg må jo finde en fyr, jeg kan sove med. Jeg sætter mig hen til en fyr, og siger: "Hvis du har et tørt telt, så har jeg et tørt kondom." Først siger han: "Ej, hvor er du klam." Men han synes også, det er ret nice. Så derfor siger han, at han meget gerne vil dele seng med mig i nat. Jeg kan ikke afsløre slutningen.. Jo.. Kondomet sprang.. - I vores lejr har vi en scorehat, som er en stråhat. Vi dyster om, hvem der kan score flest. Man skal have deres nummer og et kys - for at det tæller. I hatten står mit navn - og min venindes navn, og hver gang vi scorer, skriver vi så fyrens navn efter vores navn, og den der først når den andens har vundet. Jeg fører med syv indtil videre, forklarer Ditte Tokkesdal. - En fyr prøvede at score os ved at sige, at der var en virkelig god Pokémon i lige der, hvor vores camp ligger, og derfor var han nødt til at følge efter os derind. Scorereplikken faldt dog ikke i pigernes smag. - Det var en virkelig dårlig scorereplik. Og så var han også gammel. Omkring 25-30 år, tilføjer de.

Tusindvis af smukke unge fyre og lige så mange smukke unge piger er i disse dage samlet på Smukfest for at høre koncerter, drikke sig fulde og ikke mindst score.

Metroxpress har samlet en række scorefortællinger fra ærlige piger på Smukfest.

13 gæster på Smukfest sigtes og får klippet armbånd
13 gæster på Smukfest sigtes og får klippet armbånd

- En anonym pige fra vores lejr scorer en fyr her på festivalen. De kender ikke rigtigt hinanden, og normalt starter man måske lidt blødt ud første gang, men det gør ham her ikke. Hun kan ikke huske det hele i detaljer, men han nærmest kvæler hende, og hun har de vildeste blå mærker på nakken fra hans hænder, forklarer en gruppe piger på Smukfests teltområde Kærligheden.

Dagen efter eskapaden kunne veninderne ikke forstå, hvad det var for nogle mærker i pigen havde i nakken, men tilsyneladende var der blå mærker over hele nakken efter den vilde nat.

- Da vi så mærkerne, troede vi først, det var modermærker eller sådan noget, men så opdagede vi at det var blå mærker efter sex, fortæller en af pigerne.

Er du interesseret i nyheder fra Smukfest, så like MX AARHUS her.

Du kan læse flere scorehemmeligheder i galleriet øverst.


LÆS OGSÅ: 10 VILDE Smukfest-hemmeligheder: Gør ikke dette, når du slikker...

LÆS OGSÅ: SMUKFEST-GALLERI: Nøgenhed, druk og klamme toiletter

LÆS OGSÅ: Smukfest: Hold jer nu fra de heliumkapsler

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx