Af CORDELIA WEBER - 07/05-17 13:18

'Matador'-fan om ny version af serien: - Det er VIRKELIG godt lavet, men der er én fejl'Matador'-fan om ny version af serien: - Det er VIRKELIG godt lavet, men der er én fejl

"Det kan godt være, det bare er mig."

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst: Disse skuespillere fra 'Matador' har forladt os.

Kenneth Ingstrup Johannesson er administrator for Facebooks største Matador-fangruppe, og han er selv stor fan af serien. I aften så han sammen med utallige andre danskere første afsnit af serien i en ny og restaureret udgave.

»Det står virkelig flot. Det har de virkelig gjort godt,« sådan siger 41-årige Kenneth Ingstrup Johannesson til BT, minutter efter første afsnit af Matador rullede over skærmen lørdag aften.

Der var dog en ting, som var problematisk ved aftenens afsnit, fortæller Kenneth Ingstrup Johannesson.

»Det kan godt være, det bare er mig, men når man er 'Matador'-fan, så er man også fan af musikken, og i aftenens afsnit speakede de ind over musikken. Det må man bare ikke i min verden. Man skal have lov til at nyde musikken, enten i starten eller slutningen, så man kan komme i den rigtige stemning,« pointerer Kenneth Ingstrup Johannesson.

Han er administrator for den største 'Matador'-fangruppe på Facebook ved navn 'MATADOR' med 5.613 medlemmer, og det har været tydeligt at mærke, at interessen for den restaurerede version af serien, har været stor.

»Der er i hvert fald kommet 50 procent mere aktivitet, og der er kommet cirka dobbelt så mange ansøgninger om medlemskab som normalt,« siger Kenneth Ingstrup Johannesson, der til daglig arbejder som it-supporter.

Kenneth Ingstrup Johannesson har været fan af serie, siden han som barn så den første gang i 80'erne.

»Dengang blev jeg fanget af handlingen, og siden er jeg bare blevet mere og mere glad for serien,« fortæller Kenneth Ingstrup Johannesson, der ikke har tal på, hvor mange gange han har set serien, men det er nok gange til, at han kan den udenad.

»Jeg kan ikke blive træt af 'Matador'. Så var det sket.«

Det er især handlingen, som Kenneth Ingstrup Johannesson elsker 'Matador' for.

»Den er godt lavet, godt fortalt og med godt skuespil. Du bliver taget med på en rejse, det er ufattelig spændende.«

Kenneth Ingstrup Johannesson fortæller, at hans yndlingskarakter i serien er Ingeborg, blandt andet fordi det er hende, der holder sammen på det hele og skaber fred i Korsbæk.

»Jeg tog tidligere i dag en test, hvor man kunne se, hvilken karakter fra 'Matador', man er. Jeg blev Ingeborg, hvilket var det største kompliment, jeg kunne få,« siger Kenneth Ingstrup Johannesson.

Hans yndlingsscene i serien er også en, hvor netop Ingeborg spiller en hovedrolle.

»Det er den scene, hvor Mads Skjern har sendt sønnen ud, fordi han er homoseksuel, og der bliver sagt, 'du er syg i hovedet'. Det er virkelig godt spillet af hende, det er så rørende en scene.«

LÆS OGSÅ: Så du også 'Matador'? Folk gik amok på sociale medier

LÆS OGSÅ: 31-årige Rasmus har aldrig set 'Matador': 'Min familie forstår mig ikke'

LÆS OGSÅ: Farverig og skarp vender Matador tilbage

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Tophemmeligt møde i København: Her er...
bt.dk
Få måneder efter sit store tab:...
bt.dk
S og DF er enige: Vilde ulve skal...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx