Af Ritzau - 20/01-17 10:12; Opdateret: 20/01-17 14:59

24-årig mand fængslet for knivdrab i Aarhus24-årig mand fængslet for knivdrab i Aarhus

En 24-årig mand er fængslet i drabssag fra Ryhavevej i Aarhus. En 20-årig sidder allerede fængslet i sagen.

storybild

Politiet har foretaget endnu en anholdelse i forbindelse med et knivdrab i Aarhus. Arkivfoto. (Billede: Free/Colorbox.dk)

Retten i Aarhus har fredag varetægtsfængslet en 24-årig mand i forbindelse med et drab på Ryhavevej, der blev begået onsdag. En 20-årig mand sidder allerede fængslet i sagen.

- Vi mistænker ham for at have været en del af drabet, og han bliver sigtet for at have medvirket til det, siger politiinspektør Lau Thygesen.

Den 24-årige blev anholdt torsdag eftermiddag i Aarhus, og han blev fredag ved middagstid fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus.

Her besluttede dommeren at varetægtsfængsle manden i fire uger. Det er dog ikke muligt at få at vide, hvad manden forklarede, da sagen blev ført for lukkede døre.

Onsdag i denne uge blev en 27-årig mand stukket ned på Ryhavevej i det vestlige Aarhus. Knivstikkeriet fandt sted ved 19.30-tiden. Senere samme aften afgik offeret ved døden på sygehuset.

To mænd blev efterfølgende anholdt. En 18-årig og en 20-årig. Den 20-årige blev torsdag varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Politiinspektør Lau Thygesen fortæller, at knivstikkeriet efter politiets opfattelse har rod i en intern konflikt i det kriminelle miljø.

I forbindelse med efterforskningen har politiet også kig på en brand i Aalborg. Her modtog brandvæsnet natten til fredag en melding om brand i en bil på en parkeringsplads på Sallingsundvej i den østlige del af byen.

I forbindelse med undersøgelse af gerningsstedet bidrog mandskab fra Beredskabsstyrelsen med opstilling af et telt, som kunne beskytte bilen og dermed eventuelle spor mod vind og vejr.

Operativ chef i Beredskabsstyrelsen Lars Høg Schou oplyser, at styrelsen har bidraget med 13 mand, en pionervogn samt en vogn med telte.

Hos Østjyllands Politi kan Lau Thygesen endnu ikke sige noget om, hvorvidt fundet af den udbrændte bil har nogen afgørende betydning for efterforskningen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Isnende kulde på vej til Danmark: Tag...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Historien om ’Kærlighed ved første...
bt.dk
Stor mystik om Superliga-profils skade
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx