Af Christian Hansen - 25/10-17 10:59; Opdateret: 25/10-17 11:15

Anna Mee Allerslev trækker sigAnna Mee Allerslev trækker sig

Beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns kommune og spidskandidat for Radikale Venstre, Anna Mee Allerslev, trækker sig i opløbet om at blive genvalgt til det kommende kommunalvalg.

Anna Mee Allerslev svarer på spørgsmål efter BTs afsløringer - paert 3

Det oplyser hun selv på Facebook.

'Beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev trækker sig og inviterer til pressemøde på Københavns Rådhus i dag onsdag den 25. oktober 2017 kl. 13.30 i Beskæftigelses- og integrationsudvalgets mødesal 1. sal indgang via værelse 57.'

Anna Mee Allerslevs beslutning sker efter, at BT tidligere har afsløret, hvordan borgmesteren i strid med de nedskrevne regler for Københavns Rådhushal kvit og frit lånte rådhushallen til sin bryllupsreception og dermed sparede den normale lejeudgift på 65.000 kroner. Hun har siden oplyst, at hun betaler 65.000 kroner for leje af rådhushallen.

BT har videre kunnet afsløre, hvordan Anna Mee Allerslev bombarderde embedsværket med 84 spørgsmål angående afholdelsen af bryllupsreceptionen.

Onsdag kan BT fortælle, at Anna Mee Allerslev (R) har forsøgt at bruge sin position som borgmester til at fremme en byggesag for en privat ven. Det fik straks den radikale profil Charlotte Fischer til at opfordre borgmesteren til at trække sig som spidskandidat.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Få hele overblikket: Derfor fik Peter...
bt.dk
Politiet efter brutalt overfald: Har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx