Af - 17/01-16 13:07; Opdateret: 17/01-16 14:26

Eftersøgning indstillet: Karina fundet i god beholdEftersøgning indstillet: Karina fundet i god behold

50-årige Karina Laila Petersen, som ikke kom hjem fra en gåtur med hunden lørdag aften, er nu fundet i god behold. En storstilet eftersøgning med helikoptere i luften blev søndag sat i værks.

storybild

50-årige Karina Laila Petersen. (Billede: Midt- og Vestsjællands Politi)

50-årige Karina Laila Petersen fra Snejbjerg ved Herning var ikke blevet set siden lørdag aften klokken 21, da hun luftede sin hund.

Det fik søndag Midt- og Vestjyllands Politi til at iværksætte en storstilet eftersøgning med to helikoptere i luften og hunde på jorden.

Politiet har nu, søndag eftermiddag, afbrudt eftersøgningen og meddelt, at Karina er fundet i god behold:Artiklen herunder er, som den oprindeligt så ud:


Over for metroxpress fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen, at de lige nu har to helikoptere i luften, og at en patrulje med hunde netop er ankommet til området:

- Begge helikoptere er udstyret med varmesøgende udstyr og vil derfor kunne spore temperaturforskelle i skovbunden, hvis hun skulle være faldet, siger Anders Olesen.

Politiet har fundet 6-årig efterlyst dreng i København
Politiet har fundet 6-årig efterlyst dreng i København

Han fortæller, at udstyret kan skelne mellem temperaturforskelle helt ned til enkelte grader, så selvom Karina Laila Petersen har ligget i området siden i aftes, vil det angiveligt være muligt for helikopterne at opdage hende. Det skal understreges, at man endnu ikke ved, hvad der er sket med Karina, eller om hun overhovedet befinder sig i området, der er et 2-3 kvadratkilometer stort areal med stier, hundeskov og vandløb og bevoksning.

- Hundene er netop ankommet til området, men der er endnu intet konkret at meddele dernedefra, siger Anders Olesen og fortæller, at man snakker med alle, der har været i skoven siden i morges og fortsat beder folk om at kontakte politiet, hvis man har oplysninger i sagen.


Karina Laila Petersen er 180 centimeter høj, normal af bygning, har rødligt pageklippet hår, var iført brun jakke med pelskrave, blå cowboybukser og sorte kondisko.

Stjæler bil med 8-årig dreng på bagsædet
Stjæler bil med 8-årig dreng på bagsædet

Hun gik hjemmefra med en lille brun langhåret hund, som er en langhåret blanding af en pekingeser og gravhund.

Karina Laila Petersen gik hjemmefra sin bopæl på Sydgaden i Snejbjerg, 7400 Herning.

Hvis der er nogen, som ved, hvor Karina befinder sig, skal man ringe til Midt- og Vestjyllands politi på tlf: 114.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx