Af - 16/08-15 19:13

Farlig fange stadig på fri fod: Politiet uden sporFarlig fange stadig på fri fod: Politiet uden spor

31-årig Ziad Mohamad El Kassem, som lørdag eftermiddag stak af fra en psykiatrisk afdeling i Vejle, er fortsat på fri fod. Vi har ingen konkrete spor i sagen, lyder det fra politiet.

storybild

(Billede: Politiet)

Lørdag eftermiddag kravlede 31-årige Ziad Mohamad El Kassem ud af et åbent vindue i et fitnesslokale tilhørende en psykiatrisk afdeling i Vejle. Siden har ingen set ham.

- Vi har ledt på relevante adresser i og omkring Vejle, Fredericia, Horsens og på Fyn, hvor han har familiemæssige relationer. Samtidig har vi tjekket op på de henvendelser, vi har fået fra borgerne, men ingen af delene har ledt til noget konkret, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Kent Midtgaard Hansen til metroxpress.

Farlig fange flygter fra afdeling i Vejle
Farlig fange flygter fra afdeling i Vejle

Ziad Mohamad El Kassem sad varetægtsfængslet for forsætlig brandstiftelse, og politiet vurderer ud fra deres kendskab til ham, at han farlig. Derfor skal folk ikke ty til selvtægt, hvis de ser ham, lyder opfordringen fra Kent Midtgaard Hansen:

- Hvis man ser ham, skal man ringe 114 og fortælle, hvor man befinder sig, hvilket tøj han bærer, og hvilket køretøj han kører i, hvis det er tilfældet, siger Kent Midtgaard Hansen.

Flugtkonge på fri fod: Mexico udlover milliondusør
Flugtkonge på fri fod: Mexico udlover milliondusør

Sydøstjyllands Politi har ingen konkret mistanke om, at Ziad Mohamad El Kassem skulle forsøge at flygte til udlandet. Dog underrettede de kort efter hans forsvinden både grænser og lufthavne.

- Vi har ingen grund til at tro, at han forsøger at komme ud af landet, men han sidder jo varetægtsfængslet, hvorfor han kan unddrage sig strafforfølgelse, hvis det lykkes for ham. Derfor er vi opmærksomme på det og har underrettet de fornødne instanser, lyder det fra Kent Midtgaard Hansen.

Ziad Mohamad El Kassem er omkring 180-185 centimeter høj, almindelig af bygning med kort, mørkt hår samt tatoveringer på krop og arme. Ved flugten var han iført sort træningstøj.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx