Af - 08/06-15 12:31; Opdateret: 08/06-15 12:52

Den forbudte busreklame er kommet til AarhusDen forbudte busreklame er kommet til Aarhus

Enhedslisten lancerede tidligere på året en reklame på siden af de københavnske busser. Den blev censureret væk, og nu forsøger de i Aarhus, hvor den hænger på 4A-busserne.

storybild

"Boykot bosættervarer - anerkend Palæstina." Sådan lyder budskabet på den busreklame, som Enhedslisten har købt, og som hver dag følger passagererne mellem Tranbjerg og Brabrand Nord.

En reklame der tidligere har skabt stor virak, da den blev fjernet af det københavnske busselskab, Movia. Det affødte stor diskussion, da nogle mente, at det var decideret censur.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Bøderegn over buspassagerer i Aarhus
Bøderegn over buspassagerer i Aarhus

Nu er reklamen så tilbage og mens Movia pillede reklamen af de københavnske busser, holder Midttrafik fast og vil ikke indtil videre røre reklamen:

- Jeg går ud fra, at der er tjekket op på, at reklamen holder sig indenfor reglerne. Jeg mener også, at den pågældende reklame holder sig indenfor reglerne og vores bestemmelser, som læner sig op af internationalt kodeks, siger Mette Juulbo, der er vicedirektør i Midttrafik.

Rapport afslører:  Midttrafik har kendt til ulovlige buskort i seks år
Rapport afslører: Midttrafik har kendt til ulovlige buskort i seks år

- Jeg er virkelig glad for, at det nu bliver muligt for aarhusianerne at se det budskab, som københavnerne fik bortcensureret om boykot fra ulovlige bosættere, siger Nikolaj Villumsen, Enhedslistens Folketingskandidat i Aarhus.

Partiet har også stillet forslag i Aarhus Byråd om netop at boykotte disse varer.

Rådmand afskaffede bus-årskort - så skaffede hun det i fem år til sig selv
Rådmand afskaffede bus-årskort - så skaffede hun det i fem år til sig selv

​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx