Af - 07/06-16 13:24; Opdateret: 08/06-16 10:08

Så mange mænd har onaneret på offentlige toiletterSå mange mænd har onaneret på offentlige toiletter

De offentlige toiletter bliver brugt til mange andre ting end at træde af på naturens vegne. Det viser en ny toiletrapport.

Bildstrecke im Grossformat »
Hver ottende mand har haft sex på et offentligt toilet viser en ny undersøgelse. Det samme svarer ni procent af de kvindelige deltagere. 11 procent af mændene i undersøgelsen svarer, at de har onaneret på offentlige toiletter. Det samme gælder for to procent af kvinderne. Kun to procent af de kvindelige deltagere i undersøgelsen har læst en bog eller et blad på et offentligt toilet. Det samme gælder for seks procent af mændene i undersøgelsen. Det er ikke helt sjældent, man kan se røg svæve ud fra toiletvinduet på et offentligt toilet. Hver tiende mand svarer nemlig, at de har røget på offentlige toiletter. Syv procent af kvinderne i undersøgelsen svarer, at de har drukket alkohol på offentlige toiletter. Rigtig mange mobiltelefoner har været med inde på et offentligt toilet. 41 procent af de kvindelige deltagere i undersøgelsen svarer nemlig, at de har brugt mobiltelefonen på offentlige toiletter, mens det samme gælder for 39 procent af mændene. ... det har 41 procent af kvinderne i undersøgelsen gjort, mens det samme gælder for 39 procent af de mandlige deltagere. Undersøgelsen viser også, hvilket offentlige toiletter, vi helst vil undgå. Klik videre og se listen. Vi begynder med de offentlige toiletter, som færrest vil undgå. 1 % 3 % 7 % 13 % 20 % 30 % 36 % 51 % 63 % Undersøgelsen er gennemført af GfK Norm på vegne af toiletpaprisfirmaet Katrin i marts 2016. I alt har 1.000 deltaget i undersøgelsen på tværs af Europa. Deltagerne er blevet spurgt, hvilke offentlige toiletter, de helst vil undgå. Det har været muligt at svare flere end ét, hvorfor procentfordelingen ikke giver 100.

Kilde: Undersøgelsen er gennemført af GfK Norm på vegne af toiletpapirsfirmaet Katrin.

Nå du står i kø til et offentligt toilet, kan du ikke regne med, at de andre i køen nødvendigvis venter på at få tømt deres blære.

En ny undersøgelse, som toiletpapirsfirmaet Karin har fået lavet, viser nemlig, at vi bruger offentlige toiletter til rigtig mange andre ting end at tisse eller lave stort.

Eksempelvis indrømmer mere end hver tiende mand, at han har onaneret på et offentligt toilet.

- Jeg tror, der er så mange mænd, der onanerer på offentlige toiletter, fordi de fysisk og mentalt har nemmere ved at onanere end kvinder. Ser en mand et lokum, og er han i en liderlig stemning, tænker han ikke, at det er skamfuldt af gå derind og få lettet trykket, siger sexolog Jakob Olrik til metroxpress og tilføjer:

- Kvinder bliver hurtigt mentalt hæmmet i at onanere, fordi de tænker forstyrrende tanker som: ”Bliver jeg mon opdaget” og ”Jeg gør det kun, hvis der ikke lugter på toilettet.”

Mænd onanerer på arbejdspladsen - dum ide siger ekspert
Mænd onanerer på arbejdspladsen - dum ide siger ekspert

Og måske lugter der for meget på de offentlige toiletter, for det er i hvert fald ganske få kvinder, der indrømmer, at de har besøgt et offentligt toilet for at onanere. Kun to procent svarer, at de har onaneret på et eller flere toiletter i offentligheden.

Det er en skam mener sexologen:

Man burde lave nogle lækre offentlige toiletter, som kunne fungere som elskovsbokse eller onani-lokummer, så kvinder også gad onanere på de offentlige toiletter. Der er nemlig flere kvinder end mænd, der stresser, og når vi får orgasme udskiller hjernen stoffer, der virker antistressende.
Det siger Jakob Olrik.

Han er sikker på, at det ville være en god investering for samfundet. Og der kan også være andre fordele ved at få lettet trykket midt på dagen, hvor man kan være langt væk fra sit eget toilet:

- Har du behov for at onanere, er det fordi, du har en masse lyst-impulser, der forstyrrer i kroppen. Skal du til noget, hvor du skal koncentere dig, kan det være en god idé at få lettet spændingen i kroppen, siger Jakob Olrik

Men der er dog også nogle situationer, hvor det er taktisk dumt at komme af med lyststofferne:

- Hvis du skal hjem til din partner, er det en dum idé at få en orgasme, for når man har fået orgasme, er man mindre opmærksom på det andet køn både fysisk og mentalt. Man gør sig mindre til, siger sexologen til metroxpress.


LÆS OGSÅ: Caroline fra Paradise: Så tit onanerer jeg i virkeligheden

LÆS OGSÅ: Derfor er det fornuftigt at onanere for hurtigere at kunne falde i søvn

LÆS OGSÅ: Mand: Derfor skal du tage et ekstra ryk i banditten

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx