Af Benjamin Krogh - 27/10-15 06:46; Opdateret: 27/10-15 12:19

En person fundet død efter brand i HellerupEn person fundet død efter brand i Hellerup

En er fundet død efter brand i Hellerup. Politiet mangler fortsat at få kontakt til beboeren i den lejlighed, hvor ilden opstod.

Politiet har fundet liget af en person i en lejlighed i det blokbyggeri i Blidahlpark i Hellerup, som har været hærget af en kraftig brand. Det oplyser pressekoordinator ved Nordsjællands Politi Henrik Suhr.

Endnu en svensk bygning påtænkt flygtninge i flammer
Endnu en svensk bygning påtænkt flygtninge i flammer

En kraftig brand i en lejlighed i blokbyggeriet Blidahpark i Hellerup har mandag aften fået politi og brandvæsen til at evakuere 18 lejligheder i samme bygning.

Ingen af de evakuerede er kommet til skade, men politiet har endnu ikke talt med beboeren i den lejlighed, hvor ilden er opstået.

- Når vi slår op, hvor mange der bor på adressen, så mangler vi beboeren p.t., siger vagtchef Peter Olesen fra Nordsjællands Politi til Ritzau.

Frankrig: 42 mennesker omkommer i frontalt sammenstød
Frankrig: 42 mennesker omkommer i frontalt sammenstød

- Vi har ingen meldinger om, at de evakuerede er kommet til skade, men vi undersøger stadig, om der er nogen inde i selve lejligheden, siger Peter Olesen.

I løbet af natten fik flammerne fat i tagkonstruktionen, og tidligt tirsdag morgen forsøger brandvæsnet at minimere skaderne, så lejlighederne på øverste sal ikke tager skade.

- Der er kontrol over ilden og ingen grund til at tro, at den spreder sig yderligere, men den er svær at nedkæmpe, siger Peter Olesen.

Sverige: Kommende asylhjem mål for ny brand
Sverige: Kommende asylhjem mål for ny brand

De evakuerede var kort efter midnat ved at blive genhuset for natten. Det skete enten af egen drift eller med hjælp fra kommunen.

- Vi fik anmeldelsen klokken 23.14 om, at der var kraftig røgudvikling fra en lejlighed. Grundet fare for at ilden kunne tage fat i tagryggen, valgte man at evakuere de tre opgange, som bliver huset under samme tag.

Brandårsagen er endnu ukendt.

/ritzau/

LÆS OGSÅ: TV: Sexlegetøj - Her er årets top tre til parrene

LÆS OGSÅ: To måtte flygte fra brand på gods på Falster

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Riskær tvunget til at brænde tonsvis...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Uha! Kæmpe afbrænder i Lyngby
bt.dk
Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx