Af - 27/10-14 18:24; Opdateret: 06/10-17 21:42

Susanne henrykt over hjælpsomme læsere: - Det er fuldstændig vanvittigt!Susanne henrykt over hjælpsomme læsere: - Det er fuldstændig vanvittigt!

På omkring 24 timer har den 19-årige nordjyske pige modtaget i hundredevis af beskeder og kommentarer, der skal hjælpe hende til at opklare sin mystiske lidelse.

storybild

Søndag udsendte Susanne et råb om hjælp til at få opklaret sin mystiske lidelse. 24 timer senere har hun modtaget hundredevis af beskeder fra velmenende læsere. Både på i Facebooks kommentarfelt og i sin beskedindbakke.

- Alle de folk, der har skrevet... Det er fuldstændig vanvittigt, siger en glad Susanne Vinther Rasmussen fra sin sygeseng til metroxpress.

Se 19-årige Susanne bede metroxpress' læserne om hjælp nedenfor.

Den sportsglade, nordjyske pige bliver gang på gang indlagt på grund af sin mystiske sygdom. Den 19-årige særprægede sygdom har stået på i ti måneder, og har blandt andet betydet, at Susanne ikke kan komme i gang med en uddannelse.

Søndag fik hun hjælp af metroxpress til at prøve at få fat i andre, der måske havde oplevet noget lignende.


Mandag har Susanne det bedre end i søndag, og det er nok meget godt. De mange henvendelser har i hvert fald givet hende materiale til en del research.

Han tjener 158.000 kr. per kilo, han taber
Han tjener 158.000 kr. per kilo, han taber

Susanne har i hvert fald fået lavet en lang liste med lidelser, som læserne har foreslået. Hun har overdrog budene til sin læge på hospitalet i Aalborg mandag.

- Der var flere af tingene, som jeg allerede var blevet testet for. Men da jeg viste min læge listen i dag, var der i hvert fald to ting, han skulle hjem og læse på. De sygdomme kendte han umiddelbart ikke, siger den nordjyske pige til metroxpress.

Susanne har læst alle de beskeder, hun har fået. Hun har dog endnu ikke nået at få svaret på det hele.

Mange foreslår sygdomme, der har symptomer, hun ikke viser tegn på. Mandag eftermiddag lavede hun et opslag i sin gruppe, der skal hjælpe hende tættere på en løsning.

Hun skal dø 1. november: Afviser kritik - det er MIT valg!
Hun skal dø 1. november: Afviser kritik - det er MIT valg!


1 ud af 7 voksne kan lide af denne oversete søvnlidelse
1 ud af 7 voksne kan lide af denne oversete søvnlidelse

Susannes gruppe har efter omtalen i metroxpress vokset fra omkring 300 til over 900 likes på Facebook. Du kan se siden her.


LÆS OGSÅ: Hudløst ærlig: Følg en ung piges liv i 6,5 år på 4 minutter

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltale: Hashkøbmænd ville plante...
bt.dk
Støjberg var inviteret til at holde...
bt.dk
Verdensmester om doping-mistænkt...
bt.dk
BTs fodboldkommentator: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx