14/11-15 11:24

Sverige øger sikkerheden før EM-brag mod DanmarkSverige øger sikkerheden før EM-brag mod Danmark

Der bliver foretaget ekstra visiteringer og kontroller rundt om Friends Arena i Stockholm.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Det Svenske Fodboldforbund øger sikkerheden før lørdagens EM-playoffkamp mod Danmark på Friends Arena i Stockholm.

De øgede sikkerhedsforanstaltninger kommer, efter at Paris fredag aften var udsat for blodige angreb.

- Vi har normalt stor sikkerhed omkring vores arrangementer, men nu øger vi den alligevel lidt, siger sikkerhedsansvarlig, Anders Sigurdsson, til SVT.

- Vi øger antallet af visiteringer og foretager ekstra kontroller i området. Det gør vi for, at tilskuerne skal føle sig trygge ved at komme her, siger han.

Der har været tvivl om, hvorvidt kampen risikerede at blive aflyst, men formand i Det Svenske Fodboldforbund, Karl-Erik Nilsson, går ud fra, at kampen som planlagt fløjtes i gang klokken 20.45.

- Jeg kan ikke garantere noget, men jeg formoder, at kampen bliver spillet i aften, siger Nilsson til Dagens Nyheter.

Klokken 10.30 startede et i forvejen planlagt teknisk møde med Det Europæiske Fodboldforbund, Uefa. Her vil sikkerheden også blive vendt.

LÆS OGSÅ: Hollande: Islamisk Stat stod bag angreb på Paris

LÆS OGSÅ: Merkel: Paris-angreb var rettet mod os alle

LÆS OGSÅ: Rockfans flygtede over lig: De skød os som fugle

LÆS OGSÅ: Dramatisk video: Mand ramt af skud ved restaurant

LÆS OGSÅ: Stærke billeder deles igen: Vi er ikke bange

LÆS OGSÅ: Bonnichsen: Efterretningstjenester famler i mørke

LÆS OGSÅ: Københavns Lufthavn: Ingen aflysninger – vi flyver efter planen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx