03/07-17 13:04

Mareridt på populært TUI-hotel: 10-årig dansk pige seksuelt krænket af turistMareridt på populært TUI-hotel: 10-årig dansk pige seksuelt krænket af turist

Solrig ferietur til Bulgarien endte ifølge lokale medier tragisk for en 10-årig dansk pige og hendes familie.

storybild

En skotsk mand sidder lige nu anholdt i Sunny Beach i Bulgarien, efter der er blevet rettet alvorlige beskyldninger mod ham. Det skriver The Scottish Sun såvel som flere bulgarske medier.

Der tale om en 58-årig mand fra Skotland, der har angiveligt begået seksuelle overgreb mod en dansk pige på bare 10 år og svensk pige på 12.

Charterselskab satser på flere afgange i Billund Lufthavn
Charterselskab satser på flere afgange i Billund Lufthavn

Overgrebene skulle være fundet sted på Majestic Beach Resort, der ligger ned til Sortehavet i den nordlige ende af festbyen Sunny Beach. Flere medier beskriver, hvordan skotten skulle have overvåget og fulgt efter helt unge piger.

Overgrebene på den danske og den svenske pige fandt angiveligt sted den 22. juni og den 25. juni. Ifølge blitz.bg var skotten sammen med sin kone den 16. juni checket ind på Hotel Palas, blot få minutters gang fra Majestic.

Lokale medier beskriver, hvordan Philip Robertson skulle have fulgt efter sine ofre fra poolområdet og ind i en elevator, hvor de havde været alene. Her skulle han have begyndt kysse de unge piger og befamle dem på deres mest private kropsdele.

Tirsdag den 27. juni blev manden anholdt, og det lokale politi iværksatte ifølge bulgarske medier en omfattende undersøgelse på flere af de omkringliggende hoteller for at finde ud af, om skotten også havde begået overgreb andre steder.

TUI har fået nok:  Nu gør de op med chartergæsters mest irriterende vane
TUI har fået nok: Nu gør de op med chartergæsters mest irriterende vane

Den danske piges familie skulle forlod angiveligt Sunny Beach kort efter hændelserne uden at anmelde sagen til politiet.

Den skotske avis Daily Record skriver, at Philip Robertson er tidligere dømt i en sag om blufærdighedskrænkelse. Angiveligt for at have blottet sig for skolepiger så unge som 9 år.

Metroxpress har været i kontakt med rejsebureauet Tui, der er det eneste store danske og skandinaviske rejsebureau med gæster på Majestic Beach Resort. Firmaets nordiske informationschef, Mathias Bergendahl, kan dog hverken be- eller afkræfte, om den danske og/eller den svenske pige er deres rejsekunder.

»Jeg kan bekræfte, at vi har kunder på dette hotel (Majestic Beach Resort, red.), men vi udtaler os principielt ikke om vores gæster. Det gør vi ud af respekt for vores kunders integritet. Derfor kan jeg - ligemeget hvad der sket eller ikke er sket - ikke kommentere på, om der her er tale om vores kunder eller vores konkurrenters kunder,« siger han og tilføjer:

Voldsom brand hærger populær turistby - danske gæster evakueret
Voldsom brand hærger populær turistby - danske gæster evakueret

»Så vidt jeg ved, er det en politisag, og når noget som dette sker, henviser vi altid til politiet.«

Har I taget nogen sikkerhedshensyn, siden sagen kom frem dernede? Talt med de resterende gæster om at holde godt øje med deres børn?

»Så vidt jeg ved, er den mistænkte i sagen anholdt, og det beskrives i nyhederne som en isoleret hændelse. Det er klart, at hvis der stadig var en risiko for vores kunder, ville vi helt sikkert gå ud med information.«

Så jeres gæster kan føle sig sikre og trygge i Sunny Beach?

Danskerne flygter fra charter-paradis
Danskerne flygter fra charter-paradis

»Baseret på de informationer, jeg har, at dette tilsyneladende har været en isoleret hændelse, og at den formodede gerningsmand anholdt, ser jeg ingen grund til at være bange for lignende episoder,« afslutter Mathias Bergendahl.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
De små hyldede Frederik: Men deres...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx