Af - 05/09-15 19:31; Opdateret: 05/09-15 19:54

Disse 3 ting vil kvinder IKKE have at du gør i sengenDisse 3 ting vil kvinder IKKE have at du gør i sengen

Lyder det bekendt?

Bildstrecke im Grossformat »
Dameblade har ofte en fast plads reserveret på forsiden til kvinder, der gerne vil have et tip eller to til soveværelset. På de følgende sider kan du se 11 af de mest forfærdelige råd, som de kulørte blade har ment, at deres læsere skulle kende. 'Tyg et småt stykke mango... og tag ham så i munden. Du kan bruge lige den frugt, du helst vil, så længe, at du ikke bruger noget, der er for syrligt, da det kan ætse ham.' 'Brug bagsiden af en børste til at klaske hans lår, når han træder ud af badet - våd hud er mere følsom.' Igen, tak til Cosmopolitan... Cosmopolitan skrev: "Hold hans penis i den ene hånd og slå den let med den anden... Som en tennisbold kan du slå den lidt frem og tilbage og nive ham let i huden på hans penisskaft og testiklerne. Mange kvinder laver den fejl, at de er for blide." I en guide til den dovne pige, der gerne vil have en kæreste har magasine Marie Claire et skudsikkert råd: 'Send en masse-sms. Det er den letteste måde at få folk til at vide, at du er single (og leder efter noget) er at lade alle vide det.' 'Lad være med at hænge ud med nogen, der er kønnere/sjovere/mere charmerende end dig. Hvis du rynker på næsen over det tip, så hæng på her: Hvis du tog til en jobsamtale med et dårligt cv, der var skrevet med farvekridt, ville du så tage venner med, der havde anbefalinger og kvalifikationer, flotte cv'er, der var trykt på skinnende papir og med sexede huller til ringbindet, der var indbundet i læder - og i øvrigt bliver båret rundt i en skinnende attachemappe? Ville du gøre det? Du skal ikke regne med at gå derfra med et job. Hvis du er et farvekridt, så er det op ad bakke.' Et andet sted i Cosmopolitan finder man dette tvivlsomme råd: 'Tryk en gaffel (bestemt, men træng ikke igennem huden eller noget) ind i forskellige dele af hans krop - i hans baller, hans brystmuskler, hans lår.' 'Lav mad nøgen, smør lidt tomatsauce ud over din brystvorte (vær helt sikker på, at den ikke er FOR stærk) og spørg så din mand, om den er krydret nok.' Tippet er fundet i, ja, du gættede det, Cosmopolitan, artiklen hedder '50 fede ting, du kan gøre med dine bryster' ' Til en særlig aften: Lav en cirkel i krystaller og kropslim omkring din brystvorte, der stjæler opmærksomheden.' 'Instruer ham til at vikle dit bryst og din overkrop i plastikfilm, derefter skal han røre dig igennem det - den dæmpede fornemmelse føles fantastisk.' Igen er det Cosmopolitan, der står bag dette tip til en hed aften. Man begynder at undre sig over, hvor skribenterne får sine ideer fra. 'Påfør en midlertidig tatovering med hans navn rundt om dine brystvorter og giv ham et lille smugkig, når du bøjer dig fremover i en skjortebluse, der ikke er knappet.' Det trick ville jo aldrig virke uden tatoveringerne, tak til Vagenda Magazine 'Find en polstret stol eller en sofa og rid armlænet. Begynd med små bevægelser i hoften og opbyg momentum derfra.Ingen sofa? Ingen problemer. Brug kanten af et bord eller et skrivebord - bare husk at lægge et håndklæde imellem først.'

Tjek damebladenes forfærdelige sextips i galleriet.

Kvinder og mænd har deres forskelligheder, når det kommer til sex. Og særligt tre ting, som fyre har en tendens til at prøve uden forvarsel, er et no go hos kvinden, hvis man kan stole på det norske kvindesite kk.no.

De tre ting er:
- At blive overrasket af en finger i rumpetten
- Uforberedt forsøg på analsex
- Pludselige forsøg på BDSM (bondage, underkastelse eller sadomasochisme)

Forklaringen er såre simpel: Det er ganske enkelt ikke rart.

- Man kan føle, at man bliver overrumplet. Det kan i værste fald også være direkte skadeligt for din partner, siger sexologisk rådgiver Ulla Aasland til kk.no.

Hun opfordrer folk til at gå forsigtigt frem.

- Hvis man ønsker at overraske sin partner med noget, man tænker kan give partneren nydelse, kan konsekvensen være, at man giver en oplevelse, som er uønsket og smertefuld. Både fysisk og psykisk.

- Hvis man eksempelvis skal føre en penis, en finger eller en genstand ind analt på sin partner, skal partneren være afslappet og klar til at tage imod, lyder den løftede pegefinger fra den sexologiske rådgiver.


Sexolog: Du bør tage din mand i munden hver dag!
Sexolog: Du bør tage din mand i munden hver dag!

Da endetarmen ikke producerer en naturlig fugtighed, er det vigtigt at bruge tid på at stimulere endetarmen først, uddyber hun.

Heller ikke BDSM - ved for eksempel kvælning - er noget, som amatører bare bør kaste sig ud i uden at have lagt en plan, siger Anne Marie Pile, der også er sexologisk rådgiver.

- Hvis man vil udforske BDSM, anbefaler jeg, at man er tålmodig, begynder forsigtigt og aftaler et stop-ord, så det ikke ender i et overgreb. Det er ofte en hårfin balancegang mellem, hvad der er godt, og hvad der opleves som et overgreb, siger hun.

Hendes budskab er, at sex altid skal foregå mellem to samtykkende partere. Derfor: Snak sammen om lyster, glæder og grænser.

- Ingen bør gøre noget, de ikke har lyst til, fastslår hun.

Overraskende gennemsnit: Så længe varer et samleje
Overraskende gennemsnit: Så længe varer et samleje

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx