Af - 28/11-15 20:54

Hus Forbi deler vandene med denne status: Er den over stregen?Hus Forbi deler vandene med denne status: Er den over stregen?

Hus Forbi bringer en sammenligning, der likes i stor stil, men det er langt fra alle, der er enige med hjemløsebladet.

Bildstrecke im Grossformat »

En hjemløs kørte uden billet i toget 928 gange og skulle betale en erstatning på 696.000 kroner og afsone tre måneder bag tremmer.

En overlæge blev dømt for bedrageri med forskningsmidler for 2,2 millioner kroner og blev idømt samfundstjeneste samt et erstatningskrav.

Hvad kan en hjemløs sige andet end: Jeg skulle have været overlæge?

Sådan lyder det kort fortalt i en statusopdatering fra hjemløsebladet Hus Forbi på Facebook, der har sat gang i like-fingeren hos flere end 10.000 danskere, mens 3.000 har delt opdateringen.

Hus Forbi advarer om svindel-sælgere
Hus Forbi advarer om svindel-sælgere

Men hvor det kunne tyde på, at danskerne i den grad er enige med folkene bag bladet, så er virkeligheden en anden, hvis man dykker ned i kommentarfelterne, hvor debatten har været så hård, at Hus Forbi selv måtte forsøge at kaste en spand kold vand ud til flokken.

- HOLD NU en ordentlig tone. Det er helt OK at have forskellige meninger. Men skriv ordentligt og respektfuld med de andre debattører, og vis også respekt i omtalen af andre.

Blandt dem, der er uenige med Hus Forbi, er Teddy, der skriver:

- Kære Hus Forbi. I burde holde jer for gode til at bringe en manipuleret sammenligning af de to sager. Hvis I generelt holder jer til sandheden, vil det i længden være fremmende for sympatien for jeres sag. Og så ellers en venlig anmodning om, at I lader være med at sparke opad, da det er ligeså forkert som sparken nedad.

Galleri: 500 hjemløse deltog i Hjemløsedagen - se billederne her
Galleri: 500 hjemløse deltog i Hjemløsedagen - se billederne her


Se hele Hus Forbis statusopdatering herunder:

En hjemløs kørte uden billet i toget og blev snuppet 928 gange. Han gør det blandt andet for at komme lidt indenfor i...

Posted by Hus Forbi on Saturday, November 28, 2015

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Par krævede erstatning for...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx