Af - 30/05-14 09:22

Nu vender V-profiler Lars Løkke ryggenNu vender V-profiler Lars Løkke ryggen

To medlemmer af Venstres forretningsudvalg kritiserer nu åbent Lars Løkke Rasmussen og siger, at han ikke er den rigtige formand for Venstre.

storybild

To medlemmer af Venstres forretningsudvalg kritiserer nu åbent Lars Løkke Rasmussen og siger, at han ikke er den rigtige formand for Venstre. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Lars Løkke Rasmussen er ikke længere den rigtige mand til at stå bag roret i Venstre.

Det siger to sjællandske medlemmer af Venstres forretningsudvalg til Sjællands Medier.

Venstre fik hemmelig støtte fra pelsdyravlere
Venstre fik hemmelig støtte fra pelsdyravlere

- Vi har altid brugt vores energi på det, der er bedst for Venstre. Og nu er vores konklusion, at det vil være bedst for Venstre, hvis vi får en ny formand, siger Knud Vincents, der er formand for Venstre i Slagelse og gruppeformand i byrådet, næstformand for Venstre i Region Sjælland og medlem af Venstres forretningsudvalg.

Kritikken af den tidligere statsminister kommer få dage efter Europa-Parlamentsvalget, hvor Venstre fik alvorlige smæk af vælgerne og måtte nøjes med to mandater.

Venstre styrtbløder: Opbakningen til Løkke smuldrer
Venstre styrtbløder: Opbakningen til Løkke smuldrer

Utilfredsheden med Lars Løkke kommer i kølvandet på den seneste bilagssag, hvor det er kommet frem, at Venstre har ekviperet formanden for 152.000 kroner.

Også Elo Jensen, formand for Venstre i Region Sjælland og formand for Venstre i Ringsted samt forretningsudvalgsmedlem, vil af med Løkke. Han siger ligeledes til Sjællands Medier, at hans tålmodighed allerede før EP-valget var opbrugt, men at han på grund af taktiske, politiske årsager ikke valgte at sige noget:

- Det var fem dage før valget, så det ville ikke være rigtigt at skabe mere uro i partiet ved, at det kom frem, at der var splittelse i forretningsudvalget, siger Elo Jensen.

Lars Løkke står ved omstridt tøjkøb
Lars Løkke står ved omstridt tøjkøb

Rønn Hornbech overvejer at forlade Venstre
Rønn Hornbech overvejer at forlade Venstre

Knud Vincents og Elo Jensen forventer opbakning fra 'en betragtelig del' af de sjællandske, lokale Venstreformænd, når partiets 132 hovedbestyrelsesmedlemmer skal samles tirsdag.

Løkke skal stå skoleret for hovedbestyrelsen
Løkke skal stå skoleret for hovedbestyrelsen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniacki viser klasseforskellen:...
bt.dk
DR ændrer kursen radikalt: 'Den...
bt.dk
Lokomotivfører i chok: Drama ved...
bt.dk
Emil er flyttet fra Jylland til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx