Af Ritzau - 31/10-16 17:41; Opdateret: 31/10-16 21:27

Mistænkt for at gemme lig i fryser tog taxi til TysklandMistænkt for at gemme lig i fryser tog taxi til Tyskland

33-årig mand, der er mistænkt for at have dræbt sin kone og to børn i Aabenraa, forlod Danmark fredag aften.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 33-årige Hamid Farid Mohammed, der mistænkes for at have dræbt sin kone og to små børn i Aabenraa, tog en taxi til Tyskland tidligt fredag aften.

- Vi ved, at han tog en taxi til Flensborg fredag aften, men vi ved ikke, hvor i Flensborg han blev kørt hen, fortæller lederen af efterforskningen, Bent Thuesen, mandag aften.

Manden boede selv ved Bylderup-Bov 20-30 kilometer fra Aabenraa, og det var fra det område, at han ringede efter en taxi.

- Men han ringede ikke efter den hjemmefra, siger Bent Thuesen.

Hans 27-årige kone og to døtre på syv og ni år blev søndag fundet i en fryser i deres lejlighed i Aabenraa.

Det skete, efter at et familiemedlem til kvinden gik til politiet. I nogle dage havde han ikke kunnet få kontakt til kvinden, som boede på Reberbanen 2 i Aabenraa sammen med de to piger.

Kvindens mand, der også var far til de dræbte børn, blev hurtigt mål for politiets efterforskning. Men det lykkedes ikke mandag at finde ham.

Derfor gik politiet mandag til Retten i Sønderborg, som udstedte en fængslingskendelse over Hamid Farid Mohammed. Med den i hånden blev den 33-årige mand efterlyst internationalt.

Samtidig har politiets efterforskning vist, at de tre blev dræbt allerede fredag - hvis mistanken mod manden altså holder stik.

Vidner har sidst med sikkerhed set de to piger fredag eftermiddag.

- Så vi mener, at drabene er sket mellem 13-14-tiden og 19-19.30-tiden fredag, forklarer Bent Thuesen.

Politiet kan endnu ikke sige noget om, hvordan moren og de to døtre er blevet dræbt. Det vil en obduktion formentlig senere give svaret på.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx