Af Ritzau - 22/04-17 21:27; Opdateret: 23/04-17 05:36

Politiet rykker ud til skyderi fra bil i TaastrupPolitiet rykker ud til skyderi fra bil i Taastrup

Skud mod bil i Taastrup kom fra gaspistol, formoder politiet. Gerningsmand følte sig muligvis provokeret.

storybild

En mand blev beskudt lørdag aften i Taastrup. Den forurettede kontaktede selv politiet, og efter at have talt med ham, tyder intet på, at skyderiet er banderelateret. Arkiv. (Billede: Free/Colourbox)

Københavns Vestegns Politi rykkede lørdag aften ud til en skudepisode i Taastrup. Her blev der affyret skud fra én bil mod en anden bil.

- Vi har haft en skudepisode, som vi er ved at undersøge nærmere. Kort fortalt har vi nogle biler, hvor der bliver skudt fra nogle af personerne i den ene bil mod den anden bil, fortalte vagthavende Søren Enemark ved 21-tiden.

Den forurettede kontaktede selv politiet, og efter at have talt med ham, tyder intet på, at skyderiet er banderelateret.

- Der er tale om tilfældig person, oplyser vagtchef Søren Uhre tidligt søndag morgen.

Personen har oplyst, at han i krydset ved Vesterparken og Pile Allé kørte langsomt forbi to andre biler, fordi de var udstyret med nogle ting, som han som bilkyndig fandt interessante.

- Derefter bliver han bokset inde af de to biler, og der bliver affyret et skud. Vi har fundet et hylster derude. Sandsynligvis er der anvendt en gaspistol, og derfor er der heller ikke noget anslagsmærke på den forurettedes køretøj, forklarer vagtchefen.

En gaspistol kan sammenlignes med en startpistol. Ved affyring lyder der et brag eller et knald, men der bliver ikke sendt et projektil afsted.

Muligvis skyldes hændelsen, at personerne i de to biler har følt sig provokeret af det langsomt passerende køretøj.

Der er ikke foretaget anholdelser i sagen. Af hensyn til efterforskningen ønsker vagtchefen ikke at oplyse nærmere om den bil, der blev skudt fra, eller det andet køretøj.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nu bliver det alvor: Det skal...
bt.dk
Magnussens rival gør comeback: Får ny...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
'X Factor'-Andreas gennemgik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx