Af - 24/04-15 12:56; Opdateret: 24/04-15 19:12

TV: Fest, druk og glade mennesker: Aarhus er klar til kapsejladsTV: Fest, druk og glade mennesker: Aarhus er klar til kapsejlads

Nøgenløb, kapsejlads og masser af fest er dagens program i Universitetsparken i Aarhus.

Flere tusinde mennesker er samlet i Universitetsparken i Aarhus til årets kapsejlads.

I dag skal studenterforeningerne i Aarhus nemlig finde ud af, hvem der hurtigst kan padle hen over en sø, bunde en øl, dreje ti gange rundt og padle tilbage igen. Og så er der selvfølgelig også nøgenløb inden og et ordentligt afterparty bagefter.

Selve eventet starter klokken 13, hvor arrangørerne byder velkommen, men for at få gode pladser kommer de første allerede ved fem-seks-tiden om morgenen. Der starter de fleste så med alkohol og godt humør, mens de venter på at dagen rigtigt skal starte.

Metroxpress følger i dag Jafar og hans venner til deres første kapsejlads. De har taget turen fra København for at være med til den store begivenhed, og i videoen her kan du se, hvordan deres dag indtil videre er førløbet.

Hvis man ikke selv kan komme forbi Universitetsparken for at tage del i festen, så er der heldigvis mange muligheder for at følge med.

Twitter og Instagram kommer der løbende stemningsbilleder, mens vi her på metroxpress vil vi senere fredag bringe videoer af sejladserne og følge op på, hvordan hele dagen forløb for Jafar og vennerne.

'Kapsejladsen - Kampen om Det Gyldne Bækken' startede tilbage i 1991, og siden er det bare vokset sig større og større. Sidste år var det PF, statskundskabernes studieforening, der løb med sejren.

Sådan bliver det ikke i år, hvis det står til bookmakerne. Man har nemlig kunnet oddse på vinderen, blandt andet hos Bet25. Her er det de medicinstuderende fra Umbilicus, der er storfavoritter foran økonomi- og psykologiforeningerne.

Her kan alle de nyeste opslag fra Twitter under #kapsejladsen ses:

Og er det brugere fra Instagram, der er stået tidligt op for at komme til kapsejlads:


06.04 og sofaen er landet. #kapsejlads #kapsejladsen

A photo posted by Oskar Rubin✌️ (@oskarrubin) onAndre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx