Af - 11/07-14 14:10; Opdateret: 11/07-14 14:20

Dropper Facebook i ferien: - Jeg har fået meget mere nærvær med min sønDropper Facebook i ferien: - Jeg har fået meget mere nærvær med min søn

Det er meget nemmere at være til stede i nuet, når der ikke er noget, der bipper i lommen

storybild

(Billede: Facebook)

Når vi begiver os ud i det danske sommerland eller til varmere himmelstrøg, er det ikke nødvendigvis noget, vi deler med resten af verden. Langt de fleste af os lægger faktisk aldrig noget på sociale medier, når vi holder ferie.

Afstemning
Hvad synes du om at tage pause fra sociale medier under ferien?

Sådan lyder det i en ny undersøgelse fra Epinion, der er foretaget for Momondo. Her siger hele 60 procent af danskerne, at de aldrig laver ferieopdateringer. En af dem er Christian Sophus Ehlers, der arbejder med sociale medier hos Folkekirkens Nødhjælp. Han har helt droppet internettet i sin tre ugers ferie.

- Jeg har ikke været på nettet i en uge nu, og det har været lidt hårdt. Der er flere gange, hvor jeg har set eller hørt noget, som jeg har haft lyst til at dele på sociale medier, men indtil videre er det gået fint med at lade være, siger han i telefonen, mens han ligger under en parasol i Tyrkiet.

- Jeg har til gengæld også oplevet, at jeg har fået meget mere nærvær med min søn, og det er meget nemmere at være til stede i nuet, når der ikke er noget, der bipper i lommen, siger Christian.

Han har ikke noget godt bud på, hvilke vigtige information han helt konkret går glip af, nu hvor han har meldt sig ud af det digitale samfund.

- Indholdet på sociale medier er egentlig bare sludder og sladder det meste af tiden. Det kan virke underligt at sige, når jeg selv arbejder med sociale medier, men jeg tror helt oprigtigt ikke, at jeg går glip af noget.


Betal for et lift med en selfie
Betal for et lift med en selfie

Facebook-opdateringer kan blive rigtig dyre ved indbrud
Facebook-opdateringer kan blive rigtig dyre ved indbrud

Facebook kan være den rene gift for ægteskabet
Facebook kan være den rene gift for ægteskabet

Ny kampagne tordner mod skønhedsidealer: Nu må det være nok
Ny kampagne tordner mod skønhedsidealer: Nu må det være nok

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx