Af - 04/05-17 07:45

Her er de 15 dyreste par sko til salg i KøbenhavnHer er de 15 dyreste par sko til salg i København

Highsnobiety har været på besøg i Danmark for at granske markedet for de absolut dyreste sneakers.

Bildstrecke im Grossformat »
På en flot femtendeplads har vi den originale Asics GEL-Lyte V Volcano, skabt i samarbejde med Ronnie Fieg. Listens anden billigste sneakers var et par adidas Yeezy Boost 350 V2, som ejermanden havde 'customized'. Adidas Yeezy Boost 350 Cream White er i høj kurs, da det er en (v)ild sommersko. På 12. pladsen har vi denne multifarvede Nike Lunar Woven Chukka Rainbow. Ja, køn er den ikke... Nummer 11 var et par Supreme x Air Jordan V med et prisskilt på 3,500 danske kroner. Den ideelle sko til basketballspillende 'hypebeasts'! Hvem skulle tro, at et par New Balance 1500 kunne indtage en liste over dyre sneakers? De her er dog lidt specielle, da de er lavet i samarbejde med den britiske butik Hanon. Dette par Nike Air Max 1 er også et 'collab', denne gang mellem Nike og Clot. Stjernedesigneren Ronnie Fieg har gjort det igen, denne gang med adidas om modellen Consortium Ultra Boost Mid, der også koster en del knaster at få fat på. svensk Sneakersnstuff x adidas Consortium Ultra Boost – 5,500 DKK Umiddelbart ligner det blot en sort udgave af Nike Flyknit Lunar1+, der ikke ligefrem er verdens mest eftertragtede sko. Hvis du dog ser ordentligt efter, kan du spotte et omvendt 'Sup', der står for Supreme. Der har du forklaringen på det vilde prismærke! Et par helt friske adidas Yeezy Boost 350 kan sagtens koste dobbelt så meget, som den efterfølgende 350 V2. Det er tilfældet for denne 'Moonrock', der blev set til 7250 kroner på årets SneakerBanquet. Highsnobiety rapporterer, at der var et par 'customized' Supreme x adidas Yeezy Boost 350 på messen. Billedet her er taget af sneaker-freaken Vitaliy Cherniavsky. Selvom du ikke er nede med Jordans, må du indrømme, at dette er en flot sko. Modellen er en Air Jordan IV, skabt i samarbejde med designeren Brian Donnelly, aka. KAWS, som designer sjældent tøj. En årgammel sko af Kanye West der, modsat de tidligere nævnte Yeezy-modeller, er lavet i samarbejde med Nike. Denne model hedder Air Yeezy 2 Solar Red og koster det samme som 70 par rigtig flotte Crocs. Hvis du går meget op i sko kender du sikkert til Nike Air MAG, inspireret af filmen 'Back to The Future'. Med 1,510 eksemplarer produceret, der alle blev auktioneret væk, hvor overskuddet gik til forskning af Parkinsons-syndrom, kan du med god samvittighed investere 50,000 i disse historiske sneakers.

I et helt årti har Sneaker Banquet tiltrukket tusindvis af københavnske sneak-freaks. Online modemagasinet Highsnobiety deltog i dette års løjer for at skabe en liste over de dyreste sko på messen.

via GIPHY

Stort parti stjålne Yeezy i omløb efter frækt tyveri i København
Stort parti stjålne Yeezy i omløb efter frækt tyveri i København

Vild med ikoniske navne som Yeezy, Jordan og Supreme? Har du hørt rygter om nogle rigtig dyre sko, inspireret af 'Back to the Future'-filmene? Så bør du tage et kig på listen over de 15 dyreste sneaks til salg på Sneaker Banquet i toppen af artiklen.

via GIPHY

YEEZY: Slår prisrekorder med ny smykkekollektion
YEEZY: Slår prisrekorder med ny smykkekollektion

LÆS OGSÅ: MEDIE: Det næste par Yeezys bliver 'umulige' at få fat på

LÆS OGSÅ: Hypen fortsætter: Nye Yeezy-sneakers flået væk

LÆS OGSÅ: Adidas afslører: Kanye Wests nye sneaker lander denne dag

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NHL-dansker røg ud af slutspillet:...
bt.dk
Flyselskab med vildt tilbud: Få penge...
bt.dk
BT afslører: Counter-Strike-hold i...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx