Af - 18/01-16 19:46; Opdateret: 19/01-16 10:19

Fik bøde af politiet for at synge NWA-hitFik bøde af politiet for at synge NWA-hit

En biotur i Aarhus endte galt for en ung mand, da han i kådhed sang på gaden bagefter. Sætningen 'Fuck the Police' kostede 1.500 kroner i bøde.

Bildstrecke im Grossformat »

‘Fuck the police, I’m coming straight from the underground’ synger NWA til publikums store fornøjelse i den nye biografi ‘Straight Outta Compton’, der har gået sin sejrsgang i biografer verden over.

Dengang i 80'erne fik gruppen store problemer med politiet for teksten, men som tiderne er skiftet er den blevet mere accepteret i samfundet - dog ikke i Aarhus.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

Det fik 'Lasse' at føle, da han i oktober måned var inde og se den amerikanske film i en biograf i Aarhus sammen med to kammerater.

Lasse er et opdigtet navn, idet den unge mand ønsker at være anonym. Redaktionen kender hans identitet.

- Vi går og morer os og synger teksten nede ved åen. En halv time senere kommer jeg ud fra en bar lidt derfra, og så tager to betjente fat i mig. De beder mig gentage teksten, og så skriver de en bøde til mig, lyder Lasse's version af, hvad der hændte.

9 tumpede diskussioner du har haft med din kæreste
9 tumpede diskussioner du har haft med din kæreste

- Jeg var meget undskyldende, og forklarede, at jeg ikke ønskede at fornærme nogen, men jeg fik en bøde alligevel, siger han til metroxpress.

Som man kan se på bødeteksten har politiet en anden udlægning af sagen. Her fremgår det, at han opremsede teksten foran betjentene med henblik på at fornærme.

Den kan hovedpersonen slet ikke genkende.

- Jeg respekterer politiets arbejde og alt, hvad de står for. Men jeg har tænkt mig at klage over denne bøde, for den er uretfærdig. Jeg har aldrig fået en bøde før, siger Lasse.

Dette navn skal du give dit barn, hvis det skal blive et geni
Dette navn skal du give dit barn, hvis det skal blive et geni

Episoden skete 23. oktober, men han fik først bøden, der lyder på 1.500 kroner, tilsendt for 14 dage siden.
LÆS OGSÅ: SJOVT! Her er de mest kreative 'forstyr ikke'-skilte på hoteller

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx