Af - 06/10-14 22:11

Gale fodboldfans tævede kvindelig kontrollørGale fodboldfans tævede kvindelig kontrollør

I fredagens superligakamp mellem Hobro og FC Midtjylland blev en kvindelig kontrollør voldeligt overfaldet af en gruppe fans.

storybild

Der blev gået til den i Hobro i fredags - ikke bare på banen, men også blandt FCM's tilskuere, der tævede en kontrollør. (Billede: Polfoto)

Der var meget at fejre for FC Midtjyllands fans i fredags, da deres hold på udebane slog Hobro 5-1 i Superligaen. Men åbenbart var det ikke alle, der var glade.

FCM sætter oprykkerne fra Hobro grundigt på plads
FCM sætter oprykkerne fra Hobro grundigt på plads

I hvert fald så en gruppe fans det nødvendigt at tæske en kvindelig kontrollør under kampen, mens hun udførte sit job. Det skriver Ekstra Bladet.

- Det, vi ved og kan se på videoovervågningen, er, at hun opholder sig på tribunen og er i dialog med et par tilskuere, som hænger på et hegn. Det er egentlig en god snak, og man kan se på tv-billederne, at der er smil på læben, siger sikkerhedschef i Hobro, Søren Christensen, til avisen.

- Men så opstår der pludselig noget tumult i baggrunden, og så går det hele stærkt. Der sker nogle ting, og hun bliver trykket ned og får nogle slag og spark, siger han.

Politi tvang kvindelige fodboldfans til smide tøjet
Politi tvang kvindelige fodboldfans til smide tøjet

Kvinden blev herefter kørt til undersøgelse på skadestuen. Heldigvis er der ingen varige skader, men hun mærker stadig til det voldelige overfald.

- Hun er godt og grundig forslået, og der er ingen tvivl om, at hun er berørt af det her. Men hun er klar til at blive i jobbet, så heldigvis slipper vi ikke af med hende, siger sikkerhedschefen, der ikke begriber, hvorfor de midtjyske fans gik amok.

- Vi er lettere chokeret over, at det udviklede sig på den måde. Det opstår ud af den blå luft. FCM-tilhængerne bliver ikke provokeret på nogen måde, siger han.

FCK-bøller sendte politimand på hospitalet
FCK-bøller sendte politimand på hospitalet

Den lille oprykkerklub har nu meldt episoden til politiet, som i øjeblikket er i færd med at undersøge sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mestrene spiller med musklerne:...
bt.dk
Gitte brugte to timer på at køre 200...
bt.dk
Mystiske rystelser vækker undren på...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx