08/04-17 16:40

Aarhus Universitetshospital hyldes for at opfylde Carstens sidste ønskeAarhus Universitetshospital hyldes for at opfylde Carstens sidste ønske

- Det var den afslutning, han havde ønsket sig. Det ville gå stærkt, det vidste vi. Der var ikke tid til at tænke.

storybild

Lige nu hylder danskerne Aarhus Universitetshospital, efter de et opslag på Facebook fortæller historien om, hvordan de opfyldte en døende patiens sidste ønske.

Carsten Flemming Hansen var indlagt med en udposning på pulsåren i maven, og da lægerne vurderede, at han var for syg til at blive opereret, var det kun et spørgsmål om timer eller dage, før han ville dø af sine blødninger.

Da han fik beskeden, havde Carsten Flemming Hansen kun ét ønske til sygeplejersken, og det var en grøn LA og et glas koldt hvidvin.

Derfor besluttede personalet sig for at bryde hospitalets regler og køre ham ud på en altan, hvor han kunne få sit ønske opfyldt, mens han så solnedgangen sammen med sin familie.

- Det var den afslutning, han havde ønsket sig. Det ville gå stærkt, det vidste vi. Der var ikke tid til at tænke. Det var bare med at handle, siger Inge Pia Christensen, sygeplejefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital, hvor Carsten Flemming Hansen var indlagt, til TV2.

Opslaget er blevet utroligt positivt modtaget af danskerne, og familien har selv givet lov til, at hospitalet måtte dele det med omverdenen.

Du kan se hele opslaget her:


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10 biler kørt sammen - én person...
bt.dk
LIGE NU: Brand i passagerbus...
bt.dk
Line Baun Danielsen erkender: Her er...
bt.dk
Dansk popkonge skal være morfar:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx