Af - 21/10-15 17:36

Super service: Anne-Ditte hylder DSB for behandling af bedstemor KirstenSuper service: Anne-Ditte hylder DSB for behandling af bedstemor Kirsten

De ansatte på togturen til Jylland får sjælden ros for at gå den ekstra mil for, at bedstemoren kom sikkert hjem.

Bildstrecke im Grossformat »

En sej sønderjysk bedstemor har fået en ekstraordinær god behandling på sin første togtur alene i årevis. Nu roser barnebarnet Anne-Ditte togpersonalet til skyerne.

Og der er god grund til at sende DSB en sjælden varm tanke.

- Når de virkelig gør en forskel, så skal de også have det at vide. Det er helt ekstraordinært, siger Anne-Ditte Termannsen til metroxpress.

Torsdag i sidste uge var familien nemlig ovre for at se Anne-Ditte Termannsen forsvare sit speciale på Københavns Universitet, hvor det var planlagt, at en del af familien skulle være med også.

I første omgang var det dog ikke planen, at bedstemoren, Kirsten, skulle tage turen til hovedstaden fra Sønderjylland, da der allerede var pakket i den studerendes trange københavnerlejlighed. Der var nemlig andre, der havde taget nogle feriedage, sådan at de kunne blive og overnatte.

DSB-ansat skodder egne rygeregler: Fik sig en smøg på stationen
DSB-ansat skodder egne rygeregler: Fik sig en smøg på stationen

Anne-Dittes familie blev dog enige om, at bedstemoren alligevel skulle have tilbuddet om at se barnebarnet binde en sløjfe på uddannelsen med specialet. Heldigvis var bedstemoren, der er 82 år, frisk på at tage turen hjem samme aften med intercity-toget. Alene.

Eksamensdagen kom, og det gik fremragende til eksamen. Karakteren lød på et 12-tal for specialet, der handlede om konditions indvirkning på folk, der har fået en fedmeoperation. Hele familien var ovenud lykkelige, og det var en stolt bedstemor, der blev sat på et tog på Valby Station klokken 21.33 torsdag aften.

På telefonen tikkede der efter midnat en sms ind, om at bedstemor var kommet sikkert hjem. Men da Anne-Ditte efterfølgende talte med bedstemor Kirsten, så gjorde hun store øjne over beretningen om togturen.

Familien havde bedt togføreren om at sørge for, at bedstemoren kom af på den rigtige station, men de havde aldrig forestillet sig, at der ville blive taget så godt hånd om de 82-årige familiemedlem.

Tillykke med fødselsdagen - du skylder 750 kroner
Tillykke med fødselsdagen - du skylder 750 kroner

Da vi talte med hende dagen efter, fandt vi ud af, at den kære DSB-medarbejder i havde inviteret hende ind på 1.klasse til brownies og kaffe da de havde ramt Sønderjylland. Da de nærmede sig Tinglev, spurgte medarbejderen, om min bedstemor vidste, at toget ville ankomme på spor 4, det betød, at min bedstemor med et kunstigt knæ, skulle forcere pænt mange trappetrin, da der ikke er elevator på stationen.

Bedstemor svarede bare kækt tilbage, at det vidste hun godt... Lidt efter kom medarbejderen dog tilbage og fortalte, at toget havde fået tilladelse til at køre ind på spor 1, så blot kunne gå lige ud på gadeplan. Og det stopper ikke. Da klokken for længst havde passeret midnat, var gadelygterne i Tinglev slukkede, men medarbejderen fulgte bedstemor ud af stationen via en smutvej, og et godt stykke forbi stationen hen til parkeringspladsen, og slap hende først, da bedstemor kunne se bilen.Bedstemor kørte derefter glad hjem.

Sådan lyder den gode service refereret fra det glade barnebarn.

'Jeg er stadig svævende efter dagen i går ... og togturen ... den var da ingenting' stod der i sms'en fra bedstemoren.

10 beskeder fra bedsteforældre - så iskolde kan de være
10 beskeder fra bedsteforældre - så iskolde kan de være

- Jeg tror egentlig ikke, at hun selv ved, hvor gode de ansatte har været. Jeg har selv haft nogle af de kedelige oplevelser med at sidde fast eller være blevet forsinket, men her har de virkelig gået den ekstra mil, siger Anne-Ditte Termannsen til metroxpress.

Efterfølgende har Anne-Ditte delt sin gode oplevelse med DSB, der har lovet at bringe rosen videre de ansatte og deres nærmeste ledere.

-Det kan godt være, at jeg har en sej bedstemor på 82, der netop har taget sin første togtur hjem fra København en sen aften alene, men I har altså de sejeste medarbejdere, lød beskeden

LÆS OGSÅ: Hjertevarm historie: Servitrice giver fremmed mand en helt utrolig gave

LÆS OGSÅ: Instagram-sensation: Fræk bedstemor er mere populær end Medina

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Frank og Jans far fik genial idé for...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Efter licens-chok: Over 100.000...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx