Af - 25/04-14 13:32

Politiet endevender alt i Lars Hedegaard-sagPolitiet endevender alt i Lars Hedegaard-sag

Københavns Politi er fortsat på bar bund i efterforskningen af drabsforsøget mod Lars Hedegaard.

storybild

(Billede: Polfoto)

Københavns Politi er fortsat på bar bund i efterforskningen af drabsforsøget mod Lars Hedegaard, som fandt sted på Frederiksberg i februar 2013.

Og nu hvor politiets efterforskning snart går ind i sin 15. måned, endevender man alle de informationer og henvendelser, man har fået.

- Vi arbejder videre med de informationer, vi har, og kigger alt igennem en ekstra gang for at se, om der med vores nye samlede viden er noget, der har ændret sig, siger ledende politiinspektør Jørgen Skov, chef for Efterforskningsenheden, Københavns Politi, til metroxpress.

Lars Hedegaard stopper i Trykkefrihedsselskabet
Lars Hedegaard stopper i Trykkefrihedsselskabet

Sagen bliver dog ikke lukket, oplyser Jørgen Skov.

- Vi lukker ikke sagen, men når vi har vendt de sten, der er at vende, så lukker vi den aktive efterforskning. Og så bliver den taget op, hvis der kommer nyt.

Lars Hedegaard, som er tidligere formand for Trykkefrihedsselskabet, blev forsøgt overfaldet af en mand, der havde forklædt sig som postbud. Under overfaldet blev der affyret mindst ét skud, men Hedegaard slap uskadt fra episoden.

Spytklat bedste spor mod Hedegaards attentatmand
Spytklat bedste spor mod Hedegaards attentatmand

Tilbage i februar i år gik Københavns Politi ud og fortalte om efterforskningen, men det medførte ikke nye henvendelser i sagen, oplyser politiet.

Et af de bedste spor, politiet har i sagen, er en blå varebil, som holdt parkeret over for Hedegaards bopæl på dagen for drabsforsøget og flere dage frem.
Det viste sig efterfølgende, at varebilen var købt få dage før overfaldet på Den Blå Avis af en person med navnet "Mohammed Issa". Navnet var dog opdigtet.

Politiet: Kender du denne bil?
Politiet: Kender du denne bil?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Bil rullede rundt på taget på...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx