Af - 03/08-15 15:51

Fitness World fjerner selfie-spejl i omklædningsrum efter kritikFitness World fjerner selfie-spejl i omklædningsrum efter kritik

Opfordring til at tage billeder i omklædningsrum er nu stoppet.

storybild

Foto: Fitness World/Polfoto

ER DER SELFIE-SPEJLE I OMKLÆDNINGSRUMMET, HVOR DU TRÆNER? SKRIV TIL cha@mx.dk

Brugere af Fitness World har formentlig opdaget det. Spejle i den landsdækkende kædes motionscentre er dekoreret med teksten #selfiespejl, der opfordrer brugerne til at tage billeder af dem selv iført deres træningstøj.

Men det er ikke kun blandt håndvægte og romaskiner, at spejlene er opsat. De findes også i omklædningsrum, hvor der ofte er knap så meget tøj på kroppen.

Det er dog slut nu efter få dage i Fitness World på Ellebjervej i København. Det lokale center har efter brugerhenvendelser besluttet at fjerne spejlene igen.

LÆS OGSÅ: Fitness World overvåger dig: - Selvfølgelig er det grænseoverskridende

LÆS OGSÅ: Fitness World fortryder: Spastisk lammede Frederik må godt træne hos os alligevel

- I kan ikke se, det er problematisk at opmuntre til brug af kamera, i et omklædningsrum, hvor folk jo har det med at være afklædte..,? Skriver en bruger i et populært opslag på centrets Facebook-side.

- Vi lytter til, hvad i har at sige, og da det ikke er meningen, at vi vil støde nogen, har vi besluttet at fjerne selfie-spejlene i omklædningsrummene. Vi har stadig et selfiespejl i styrkeområdet, skriver kæden på sin Facebook.

Over for metroxpress bekræfter centerchef i Fitness World på Ellebjervej, at spejlene er taget ned af hensyn til brugerne. Men samtidig fortæller centerchefen, at vedkommende ikke må udtale sig til pressen.

LÆS OGSÅ: Spastisk lammede Frederik smidt ud af Fitness World: Du er ikke velkommen her

LÆS OGSÅ: Rige nordmænd køber 450.000 danskeres fitnesskæde

Metroxpress har forsøgt at få forklaret, hvor udbredt selfie-spejle er i kædens omklædningsrum, men indtil videre uden held.

Billeder på Instagram viser dog, at spejlene i omklædningsrummene findes flere steder i landet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx