Af Simon Boas - 15/02-18 13:33

'Årets shoppingcenter' sat til salg'Årets shoppingcenter' sat til salg

Det 30.000 kvadratmeter store HerningCentret er blevet sat til salg af dets ejere Difko.

storybild

Det skriver Herning Folkeblad.

»HerningCentret har investeret i udvikling og har formået at tage rejsen fra indkøbscenter til shopping- og oplevelsescenter, så det på alle måder er up to date,« forklarer direktør i Property Partners, Jesper Larsen, ifølge Herning Folkeblad og tilføjer:

»Ejerkredsen er velkendt og respekteret. 2 af ejerfamilierne har været med i alle 40 år, og Difko-investorerne har været med i 28 år, selv om deres investeringshorisont egentlig kun var 20 år. I ejerkredsen er der derfor enighed om, at tiden er rigtig med hensyn til at sikre fremtidens ejerskab - kredsen er ved at være oppe i årene,« siger Jesper Larsen.

HerningCentret slog dørene op i 1978 og har siden haft mere end 80 millioner besøgende. Tilbage i 2017 blev centeret kåret til årets shoppingcenter i Danmark med bedste aktiviteter, og der er de seneste fem år blevet investeret 100 millioner kroner i centeret.

Ifølge mediet Byens Ejendom har Difko, der ejer centeret, vurderet, at der skal dygtigere hænder til at eje og drive HerningCentret fremadrettet.

»Nu går salgsprocessen i gang, og vi forventer, at markedet tager positivt mod ejernes ønske om et fremtidigt salg. Vi skal selvfølgelig nok vende tilbage, når der er konkret nyt at fortælle. Vi er helt bevidste om, at HerningCentret spiller en vigtig rolle for handlen og kunderne i Herning-området, og det vil en fremtidig ejer også have et skarpt øje for. Fremtidens ejer vil have en stor interesse i at bygge videre på et godt forhold til lejerne og medarbejderne. Her vil være stor interesse i at fortsætte med at videreudvikle shopping-centret til glæde for byen, butikkerne og kunderne,« siger Jesper Larsen ifølge ByensEjendom.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brugte millioner på at ligne den...
bt.dk
10 sunde vaner, som du skal droppe...
bt.dk
LIGE NU: Uheld skaber lang kø på...
bt.dk
'Jeg er gravid i syvende måned - og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx