Af - 11/10-16 19:37; Opdateret: 12/10-16 09:07

Rektor bortviste elever efter strip: Straffen er ikke afgjortRektor bortviste elever efter strip: Straffen er ikke afgjort

Fire elever er bortvist fra gymnasium, efter de hyrede strippere til fredagsbar. Rektoren siger til metroxpress, at det ikke er besluttet, hvor længe bortvisningerne skal vare.

storybild

Arkiv (Billede: Rune Feldt-rasmussen)

Fire elever er blevet bortvist fra Munkensdam Gymnasium i Kolding, efter de i festudvalget bestilte to strippere til en fredagsbar.

Men de fire elever ved ikke endnu, hvor længe de skal holde sig væk fra skolen.

- Det er ikke helt afgjort endnu, hvor længe eleverne er bortvist, siger rektor på Munkensdam Gymnasium, Lene Hauge, til metroxpress.

Lene Hauge mener ikke, at eleverne har gjort det, som de havde aftalt.

- De fire elever er blevet bortvist på grund af tillidsbrud. Vi var ikke blevet oplyst om, hvad der skulle foregå. Vi havde aftalt noget helt andet, fortæller hun.

Og rektoren håber, at bortvisningerne kan hjælpe på den brudte tillid.

- Med bortvisningerne håber vi, at de aftaler vi træffer i fællesskab i fremtiden bliver holdt! Altså, at tilliden genoprettes. Vores elever har stor frihed og plejer at forvalte den frihed ansvarsfuldt og modent, fastslår hun.

Folk på Facebook er uenige med rektoren. Der er en, der skriver:

- Åh hold da op. Størstedelen af elever på et gymnasie er sgu da voksne mennesker. Jeg kan da godt se det måske ikke helt holder, men hvorfor bortvise elever for det?

- Åhhhh stop nu det pjat unge der hygger sig og laver lidt sjov come on, er der en anden, der skriver.

Hvad synes du?

Elever bortvist for strip på gymnasium
Elever bortvist for strip på gymnasium

JydskeVestkysten skriver, at eleverne ville overraske deres medstuderende med en mandlig og en kvindelig stripper til fredagsbaren.

Men det er nok mere de fire elever, der er blevet overraskede.

- Vi har bare gjort det for sjov og ikke for at krænke nogen. Jeg har aldrig før set hele skolen grine så meget, og tanken var jo også, at de skulle have det sjovt, siger en elev, som var med til at arrangere showet, der dog ikke er bortvist til JydskeVestkysten.

Opdatering onsdag 09:05 Festudvalget forklarer sig.

Minister vil give grønt lys til mobbebøder til skoler
Minister vil give grønt lys til mobbebøder til skoler

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx