30/09-13 10:14

Vind i dag: Ny bil eller tur til New York – kun på mx.dkVind i dag: Ny bil eller tur til New York – kun på mx.dk

Så er der gang i konkurrencen om nogle af de måske mest spændende gaver i metroxpress' jul-i-september-konkurrence.

storybild

Denne bil kan blive din, men kun hvis du deltager i konkurrencen via linket herunder i artiklen.

Vind Opel Corsa Enjoy

Deltag fra den 30. sep. - 4. okt. om en spritny funky Opel Corsa Enjoy, værdi kr. 172.000,-

Med sit fantastisk design, funky farvesammensætning, dynamiske undervogn, intelligente funktioner og livlige benzinmotor er Opel Corsa den ideelle bil til dem, der gerne vil ses.

Med sin karakteristiske og sporty profil samt sin stærke karakter bryder Opel Corsa den grå og kedelige hverdag – og er samtidig overraskende rummelig, praktisk og sikker.

Vind en Opel Corsa Enjoy 3dr med 1.2 85hk Start/Stop motor, hvide 17” alufælge, opvarmelige forsæder, radio/CD med seks højtalere og fjernbetjening i rattet, el-betjente sideruder foran, fjernbetjent centrallås, el-betjente opvarmelige sidespejle, multijusterbart rat, metalfarve, alt i sikkerhedsudstyr og plads til fem personer.


KLIK HER OG DELTAG I KONKURRENCEN MED DET SAMME!


Rejse til New York

Den store luksus juleshopping rejse til drømmens by, New York. Vinderen og en ledsager flyver på business class med SAS. Bliver hentet i lufthavnen af en stretch limousine og kørt ind til et af byens bedste hoteller, The Standard. I bliver indlogeret i 3 nætter på toppen i det rene luksus i en kæmpe stor suite med udsigt over byens tage og Hudson floden. Lommepenge skal i ikke tænke på, der følger nemlig også kr. 50.000,- til at forkælelse med i præmien. Når det igen er tid til at vende hjemad, står den igen bliver i på samme måde hentet i limousine og kørt til lufthavnen. Samlet værdi kr. 150.000,-

Mandag den 7. oktober præsenteres vinderne i metroxpress, så husk at læse avisen den dag. Hvis du ikke lige kan få fat i avisen, kan du altid læse avisen her på mx.dk/epaper


KLIK HER OG DELTAG I KONKURRENCEN MED DET SAMME!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt dansk rigmandsdatter scorer...
bt.dk
Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Aktion i gang: Mand formentlig faldet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx