Af - 07/03-15 17:46; Opdateret: 07/03-15 18:02

Familie beder om hjælp: Jonas er forsvundetFamilie beder om hjælp: Jonas er forsvundet

En 21-årig mand er ikke set siden en bytur i Holstebro.

storybild

Jonas Hedegaard Hansen. (Privatfoto)

- Hvis der er nogen, som har set ham eller hørt noget fra ham, så må de gerne tage kontakt til politiet.

Sådan lyder opfordringen fra Jonas Hedegaard Hansens storebror Claus til metroxpress, efter at 21-årige Jonas ikke er blevet set siden en bytur i Holstebro.

- Natten mellem torsdag til fredag bliver han væk, da han er i byen i Holstebro med sine soldaterkammerater. Her bliver han sidst set, da han går fra Buddy Holly efter midnat. Vi ved ikke præcist, hvornår han er gået, men der er nogen, som siger omkring klokken to eller tre. Siden er der ikke nogen spor af ham, siger storebroderen Claus og fortsætter:

- Da vi ikke ved, hvor han er gået hen, så ved vi ikke rigtig, hvor vi skal lede efter ham. Men vi er meget bekymret over, at han er væk.

At Jonas er forsvundet finder familie og venner ud af i løbet af fredagen. Jonas, der til dagligt er konstabel i Forsvaret, har nemlig ikke givet lyd fra sig eller dukket op til en aftale.

- Han skulle have mødes med en ven i København om fredagen. Men han dukker ikke op derovre, så vennen ringer til mine forældre for at høre, om de ved, hvor Jonas er, da han ikke har taget kontakt til vennen, fortæller storebroderen Claus.

Midt- og Vestjyllands Politi meddeler, at Jonas er meldt savnet, og at de lige nu er i gang med at finde ud af, hvad der skal ske fremadrettet i sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx